Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Έδεσσας για το νέο φορολογικό: Απαιτούμε την απόσυρση αυτού του οριζόντιου εκτρώματοςΤο νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους επαγγελματίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση και δη ο υπουργός οικονομικών κ. Χατζηδάκης είναι ύβρις προς όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.
Θα περιμέναμε από εσάς να εργαστείτε ώστε να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη, μιας και μετά την πανδημία και την αύξηση του πληθωρισμού και των συνεχών ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες και ενέργεια (που δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να σταματήσει αυτή η αισχροκέρδεια) αυτή συνεχώς πέφτει. 
 Δυστυχώς όμως εσείς έχετε βαλθεί να κλείσετε όσες περισσότερες μικρές επιχειρήσεις μπορείτε και να δημιουργήσετε στρατιές από ανέργους.
 Με τις περισσότερες πληρωμές πλέον να γίνονται μέσω καρτών και POS και την επικείμενη διασύνδεση τους με τις ταμειακές ξέρετε πολύ καλά πως το αφήγημα σας περί φοροφυγαδων καταρρίπτεται.
 Οι χυδαίες προσβολές σας στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες  και τα ψέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα όπως ότι οι υπάλληλοι πληρώνουν περισσότερους φόρους από εμάς είναι για γέλια το λιγότερο όταν μάλιστα εκκρίνονται  από τα χείλη υπουργου οικονομικών και μόνο σκοπό έχουν να βάλουν σε λειτουργία τον κοινωνικό αυτοματισμό. 
 Ποιος πληρώνει από τη τσέπη του τον ΦΜΥ κύριε υπουργέ; 
Ποιος πληρώνει μεγάλους συντελεστές ΦΠΑ;
Έχετε αναλύσει τα στοιχεία τις ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά ποιο ποσοστό στηρίζουν οι ελληνικές μικρές επιχειρήσεις την οικονομία και τις θέσεις εργασίας αντίστοιχα;
Γνωρίζετε τα λειτουργικά έξοδα μιας επιχείρησης σήμερα με τις καταστροφικές σας πολιτικές που έχουνε φτάσει; 
 Βάλατε σε έναν ασκό όλους τους επαγγελματίες αραρίσκωντας κατηγορίες επιχειρήσεων και ζώνες γεωγραφικές που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους και θέλετε να εισπράξετε ανεξαιρέτως χρήσης σαν να είστε εγκληματική οργάνωση που δουλεύει για τις μεγάλες πολυεθνικές και πουλάει προστασία. 
Μαφία κανονική δηλαδή. 
 Ήταν που θα καταργούσε ο πρωθυπουργός όλα τα τεκμήρια.
Απαιτούμε την απόσυρση αυτού του οριζόντιου εκτρώματος.
 Αν θέλετε πραγματικά να πατάξετε τη φοροδιαφυγή και που συχνάζει ξέρετε και πως να την αντιμετωπίσετε αλλά δεν έχετε το υπόβαθρο και το σθένος που απαιτείται για να το κάνετε.
 Οι μικρές επιχειρήσεις κρατάνε όλη την οικονομία της χώρας και τα νοικοκυριά. 
Αρκετά πληρώνουμε από τη τσέπη μας για να μας αφήνετε χωρίς κοινωνικές δομές και αξιοπρέπεια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έχετε τα δίκαια σας αλλά όταν ακούσατε για POS με διασύνδεση........ τσιτοθηκατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετήσια εισοδήματα των τριών και πέντε χιλιάδων € αλήθεια ούτε τον εαυτό τους μόνο του μπορούν να συντηρήσουν Διαθέτουμε και δυο οχήματα τουλάχιστον στην τετραμελή μας οικογένεια και όλα καλά .Μητσοτάκη προχώρα δυνατά για να μπει κάποτε στη χώρα μας τάξη και να έχουμε το κοινωνικό κράτος που μας αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.