Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024 η ΚομοτηνήΈκοψε πρώτη το νήμα η Κομοτηνή και κατόπιν αξιολόγησης θα είναι η Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024.
Σε τελετή που έγινε χθες το μεσημέρι στο Μουσείο Ακρόπολης η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ανακοίνωσε πως, η Κομοτηνή θα είναι η Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024, καθώς πληρούσε όλα τα κριτήρια.
Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Κομοτηνής ήταν στους πέντε, που προκρίθηκαν και συμμετείχαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης μαζί με τους δήμους Θέρμης, Λαρισαίων, Νεάπολης Συκεών και Ορεστιάδας.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, που ήταν παρών στην εκδήλωση, μαζί με τους άλλους τέσσερις δημάρχους των υποψηφίων πόλεων, δήλωσε πως: «Η πρώτη θητεία ολοκληρώνεται με μια πολύ ευχάριστη είδηση, λόγω της ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και όλου του μαθητικού και νεανικού πληθυσμού. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους φορείς που συνδέονται με τη νεολαία, όπως είναι το exagono και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, για να γίνουν
εκείνες οι παρεμβάσεις που αξίζουν στην τιμητική αυτή ονομασία».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.