Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 67-61


Για την έκτη στροφή του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα τον Ικάρων επικράτησε επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 67-61 στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά. Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι "μπαίνουν" αποφασιστικά στο παρκέ και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση καταφέρνουν να προηγηθούν με το τέλος της περιόδου(22-12). Δεύτερη περίοδος, και οι φιλοξενούμενοι βγάζουν αντίδραση με τους Ικάρους να διατηρούν το προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου(34-27). Τρίτη περίοδος, το ματς, αποκτάει άγρια ομορφιά με παιχνίδι που βασίζεται σε physical game και από της δύο πλευρές με τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας είναι μέσα στο παιχνίδι (54-46). Τεταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα και οι ομαδες συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμο παιχνιδιού με την ομάδα από τα Γιαννιτσά να είναι καλύτερη και ποιο "ψύχραιμη" στα κρίσιμο σημεία και να φτάνει σε μια ακόμη νίκη (67-61). Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει το καθιερωμένο ρεπό της.

*Περαστικά στον Νέστορα Λαγό, παίχτη των Ικάρων, καθώς τραυματίστηκε στην διαρκεια του παιχνιδιού. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πίσω στης αγωνιστικές και όχι μονο υποχρεώσεις.

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM( Γκότσης): Σταμπουλτζης 2, Παπαδοτης 2, Καραχισαριδης Γ., Καραχισαριδης Α., Εμμανουηλίδης 10 ,Μπόνος, Στανιτσιδης, Μπογδάνης 10(1), Ρεμπελος 6, Λαγός 18(5) Μπαγιωκας 11, Στεργιου 8

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.