Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aριδαία: Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο στολίδια και ευχές



Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο στολίδια και ευχές (3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία) 

Μία ξεχωριστή εκδήλωση οργάνωσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 του Δεκέμβρη. Με τη συμμετοχή μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αριδαίας και του ΕΠΑΛ Αριδαίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίδια και κάρτες που έφτιαξαν μόνα τους, γεμίζοντας τα κλαδιά του με μηνύματα αγάπης, σεβασμού, ισότητας και αποδοχής της διαφορετικότητας. 

Το δέντρο έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης διαβάζοντας τις κάρτες να αντλήσουν δύναμη και αισιοδοξία, αλλά και να προβληματιστούν από τον αυθορμητισμό και την ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα και την αναπηρία, που διακρίνει τις ψυχών των παιδιών. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης μας για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους στη δράση μας, που την έκαναν τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι από τα καλύτερά σας γεμάτα αγάπη, φως κι ελπίδα και ο καινούριος χρόνος να σας χαρίσει ό,τι ονειρεύεστε και επιθυμείτε. ΕΕΕΕΚ Αριδαίας & Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.