Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή Γυμνασίου Καρυώτισσας



Ο Διευθυντής του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος 
Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρυώτισσας  ευχαριστεί το Δήμαρχο κ. Στάμκο Γρηγόρη, τον Πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο και τον  Πρόεδρο ΚΕΚΚΑΠΑ κ. Παναγιωτίδη Μιχάλη για την βοήθεια τους στη συντήρησή και στον ευπρεπισμό του σχολείο σε
ό,τι αφορά: 
Τον ελαιοχρωματισμό 10 αιθουσών  του σχολείου
Την χορήγηση χρωμάτων για τον ελαιοχρωματισμό της περίφραξης του σχολείου και των κιγκλιδωμάτων
Την προμήθεια υλικού για  τις εργασίες  που αφορούσαν την συντήρηση του σχολείου (εσωτερικά κα εξωτερικά)
Τον εξοπλισμό του εργαστηρίου τεχνολογίας με 6 Η/Υ
Τον εξοπλισμό 4 αιθουσών με φορητούς υπολογιστές .

Ο Διευθυντής
Παπαδόπουλος Θεόφιλος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν σου ειπε καποιος κ. Διευθυντα οτι εγιναν εκλογες και αυτους που εκθειάζεις ο κοσμος τους εστειλε να μαζευουν σαλιγκάρια; Στην ουσια τωρα: Γιατι τους ευχαριστεις; Οι σχολικές μονάδες ανηκουν 'η οχι στον Δημο; Τις δαπανες ολες οσες περιγραφεις τις εκαναν απο τον προσωπικο τους προυπολογισμο 'η απο αυτα που το καθε σχολειο δικαιούται και ο Δημος κανει τον διαχειριστή πολλες φορες επιλεκτικά. Πως να στειλω τωρα εγω το παιδι μου να μαθει γραμματα απο σενα, οταν ο ιδιος σου εχεις μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα; Εκτος αν απο την πικρία σου για την εξευτελιστικη ηττα του Σταμκου, βγαζεις οση χολη σου απεμεινε γιατι εκλογικη χαρα θα ξαναδείς σε μισο αιωνα και πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.