Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολατένια αυγά Kinder Bueno



Στην ανακοίνωση καλούνται καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση Lidl Hellas έχει ήδη προβεί σε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης στα καταστήματά της και στην ιστοσελίδα της.την άμεση ανάκληση του προϊόντος «Kinder Bueno Eggs» 80gr, σοκολατένια αυγά, ζητά ο ΕΦΕΤ επισημαίνοντας ότι στην ελληνική γλώσσα δεν αναγράφεται το συστατικό «αλεύρι σίτου», το οποίο είναι αλλεργιογόνο καθώς περιέχει γλουτένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του οργανισμού εντόπισε το προϊόν κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή για το τρόφιμο «Kinder Bueno Eggs» των 80g, το οποίο διακινείται από την επιχείρηση Lidl Hellas. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.