Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Τζαμτζής: Συνεχίζουμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με νέα ορμή και υψηλούς στόχους, για την Πέλλα του 2030



Με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα προς το πρόσωπό του, ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμότατα τον Περιφερειάρχη μας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για την εμπιστοσύνη με την οποία πάντοτε με περιέβαλε και το ειλικρινές του ενδιαφέρον για την Π.Ε. Πέλλας.

Οι φιλόδοξοι στόχοι και το όραμά του για την Κεντρική Μακεδονία του 2030, μας εμπνέουν όλους και μας ενώνουν σε κοινές προσπάθειες, με αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης στις αρχές που υπηρετήσαμε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με αφοσίωση και συνέπεια, για μία σύγχρονη και ανθρώπινη Πέλλα, τιμώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχω οικοδομήσει με τους συμπολίτες μου. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα διοχετεύσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας στο κοινό καλό, με διαφάνεια και σκληρή δουλειά. Δεν θα πάψω να προασπίζομαι τα συμφέροντα του τόπου μας και να προωθώ τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Πέλλα.

Συνεχίζουμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με νέα ορμή και υψηλούς στόχους, για την Πέλλα του 2030».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΒΡΕΕΕ ΜΟΝΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΛΕΙΙΙΙΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το χωνέψεις φίλε σιγά σιγά. Με άλλους 9 έτρεχε και τους άφησε πίσω όλους.

      Διαγραφή
    2. Για πες όμως γιατί.Μήπως γιατί είναι ο βασιλιάς του ρουσφετιού;Συμφωνείς με αυτές τις πρακτικές;Είναι δυστυχώς πολύ λίγος και ανεπαρκής.Το λέει το μηδαμινό του έργο που είναι μετρήσιμο.

      Διαγραφή
  2. Ντανη γράψτους. Αναγκαστικά είσαι αντιπεριφερειάρχης με το σπαθί σου.Αν ήταν ο Ζερζης τότε θα ήταν αυτός. Τον εστειλες ,αδιάβαστο,τέταρτο και καταυδρωμεένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρεμα βρε τιγρακη αμέσως θυχτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συνεχίσει το μεγαλεπίβολο έργο των διαγραμήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς θα είναι για 5 χρονιά ο Τζαμτζής και θα δούμε έργα στον νομό. Η διαφορά φάνηκε τα 4 τελευταία χρόνια. Θα δούμε δρόμους με διαγραμμίσεις και μπάρες για να μην σκοτωνόμαστε, θα δούμε ασφαλτοστρώσεις, θα δούμε αντιπλημμυρικά έργα και θα έχουμε έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μας δίπλα στους αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα δουμε συνεργεια να κανουν rabit test να ραντιζουν τους δρομους για (προστασια) του covit επιβολη απαγορευση κυκλοφοριας γενικα μεγαλη αναπτηξη στη χωρα αλλα41% ειμαστε πρωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια έργα παραμυθά ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.