Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tρίωρες στάσεις εργασίας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας έως και τις 31 ΙανουαρίουΑντιδρώντας στην αξιολόγηση η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) ανακοίνωσε τρίωρες στάσεις εργασίας από σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη απόφαση έλαβε και η ΟΛΜΕ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΟΕ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε, ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Τεμπέληδες δάσκαλοι, οι περισσότεροι απόφοιτοι των βαλκανικών χωρών, δεν θέλουν αξιολόγηση ,ντροπή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα μεγάλο ποσοστό των δασκάλων και καθηγητών είναι ανεπαρκείς και επικίνδυνοι για τα παιδιά μας. Με την αξιολόγηση θα εντοπιστούν και θα ακολουθήσει επανεκπαιδευση τους. Όσοι δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ντροπή σασ ξεφτυλεσ.ολα ιδιότηκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.