Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έξοδο τρακτέρ στα χωριά Ημαθίας και Πέλλας από 23 Ιανουαρίου αποφάσισαν στη Νάουσα



Με συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων και αγροτών Ημαθίας και Πέλλας πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα (15 Ιανουαρίου), στη Νάουσα, σύσκεψη αγροτών, μετά από πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ».

Στη συνάντηση συμμετείχαν: Ο ΑΣ Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ο ΑΣ Ημαθίας, ο ΑΣ Πιερίων Ημαθίας, ο ΑΣ Δήμου Σκύδρας, ο ΑΣ Γεωργών Βέροιας, ο ΑΣ Γυψοχωρίου Ν. Πέλλας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», ο ΑΣ Κρύας Βρύσης «Η ΟΜΟΝΙΑ» , ο ΑΣ Μεσημερίου Εδέσσης, η Επιτροπή αγώνα αγροτών Ροδοχωρίου, ο Σύλλογος Αγροτών και Κτηνοτρόφων Κατερίνης «ΔΗΜΗΤΡΑ» και αγρότες από την περιοχή της Αλμωπίας.

Στην συζήτηση αναδείχθηκαν οι αιτίες που οδηγούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα όπως: οι απλήρωτες παραγωγές από εμποροβιομήχανους, οι χαμηλές τιμές των προϊόντων μας, οι πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή των έτσι κι αλλιώς πετσοκομμένων αποζημιώσεων, η μη κάλυψη ζημιών από τον ΕΛΓΑ, το τεράστιο κόστος παραγωγής, οι περικοπές των ενισχύσεων από τη νέα ΚΑΠ.

Αποφασίστηκε να βγουν αρχικά τρακτέρ στις πλατείες των χωριών στις 23 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Βέροιας στις 26 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Έκθεση AGROTICA 2024, στις 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ο Υπουργός μας τα βλέπει αυτά ή κόβει βόλτες και βασιλόπιτες. Θα περάσει η θητεία του ως λιγος εως ανυπαρκτος. Πολύ κρίμα όμως για όλους εμάς που υποθέτουμε ότι θα βοηθήσει τον τόπο του και τους ανθρώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε να δουλέψει η νύχτα άντε να δουλέψουν τα ''καλά'' μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω ο κ.γιωργος τα ειχε κανει τελεια .καλα η πελλα εχει προβληματα .μαλον η βολευτες δεν πιασανε πολυ κοσμο στο δωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που θα τοποθετήσει υπουργό παρά τώ Πρωθυπουργό τον Λακη της Πέλλας ολα θα λυθουν. Στενοχώρια μηδέν γιατί αυτός ολα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει. Εχει κανει την υπόσχεση και το ψέμα τρόπο ζωής. Στις επόμενες θα κλαίει και θα παρακαλάει σαν βρέφος οχι αυτούς που του εφυγαν αλλα ακόμη και τον Σταμκο. Τα θυμάστε τα τρύπια κοφίνια φιλοι αγρότες; Αν οχι, ρωτήστε τους παππούδες σας...

      Διαγραφή
    2. Και "πριν αλεκτωρ λαλήσει" καλώς μας τους. Είδαμε τον χαρωπό βουλευτη κ Λακη να πηγαίνει διπλα στον πρωην δημαρχο Πελλας .κ. Σταμκο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στην συζήτηση - κάλεσμα για το θεμα του Πρωτοδικείου οι μασκες επεσαν. Στον τελος θα τον δούμε μα εκλιπαρεί οπως το 2019 ακομη και τον Καρασμανη προκειμένου να εκλεγεί εκ νεου. Αν αυτο δεν ειναι κατάντια χαρωπε νεαρουλη και αμυαλε εκπροσωπε της Πελλας στην βουλη των Ελληνων τοτε ......

      Διαγραφή
  5. Με ψέματα ξεψεματα αυτοί εκλέγονται μια δυο τετραετίες κάποιοι πολλές περισσότερες βολεύονται οι ίδιοι βολεύουν και κάποιους άλλους και εμείς με το μυαλό μας τους τιμωρούσε εναλλάσσοντας τους στην εξουσία.Αληθεια υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι ενδιαφέρονται οι πολιτικοί για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον υπάρχουν οι περίπου 4.2 εκατομμύρια ψηφοφόροι της ΝΔ. Τώρα ποιοί είναι; Ζουν ανάμεσα μας δυστυχώς!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.