Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροτικοί Σύλλογοι της Πέλλας καταδικάζουν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους Θεσσαλούς αγρότες



Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας “ΕΝΟΤΗΤΑ” (Μπλόκο Γυψοχωρίου) καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, εναντίον των συναδέλφων Θεσσαλών αγροτοκτηνοτρόφων που μάχονται για την επιβίωσή τους. Με τους Θεσσαλούς συναδέλφους έχουμε κοινά προβλήματα όπως το υψηλό κόστος καλλιέργειας, οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα που παράγουμε, ο άδικος κανονισμός του ΕΛΓΑ, αυτοί όμως επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και τα τεράστια προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι φονικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη. Σήμερα αυτοί που έδωσαν την εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν και να ρίξουν τα χημικά, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν τις περιουσίες και τις ζωές του Θεσσαλικού λαού. Σύντομα θα δείξουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος “ΟΜΟΝΟΙΑ” Κρύας Βρύσης καταδικάζει την χωρίς προηγούμενο επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των Θεσσαλών αγροτών που είναι στο δρόμο και μάχονται για τα δίκαια αιτήματά τους. Είμαστε στο πλευρό τους για τη μάχη που δίνουν να παραμείνουν στα χωριά τους και στα χωράφια τους, μετά και από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Ενώνουμε τη δύναμή μας με τη δική τους, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές δράσεις που συντονισμένα δίνουμε οι βιοπαλαιστές αγρότες πανελλαδικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Και εμείς οι πολίτες λέμε καλά τους έκαναν και λίγα ήταν, δεν μπορεί κανένας να κλείνει τους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που το είδαμε αυτό! Να διεκδικούν τα πρόβατα καλύτερες συνθήκες σφαγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να πάρουν περισσότερα χρήματα η επιδόματα κλείνουν δρόμο ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εδερνε ο μπαμπας σου μικρο;

      Διαγραφή
    2. 7:11 μ.μ. ναι μια φορά τότε που σε έβγαλα την φούστα!

      Διαγραφή
  5. 41% θα λεμε και θα κλεμε ειμαστε για λυπηση ολοι μαζι 10 ατομα του νομου μας κανουν κουμαντο ολη τη κοινωνια (τα προβατα) εμας που τους ανεχωμαστε . μεχρι ποτε ωμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.