Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας



Με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη ορίσθηκαν Αντιδήμαρχοι οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:  
1) Θεοδωρίδου Ευλαμπία, 
2) Κουπτσίδη Θεόφιλο
3) Κεχαγιαδάκη Κωνσταντίνο
4) Φωστηρόπουλο Συμεών
5) Μερεμητσάκη Ευφροσύνη 
6) Δεντσίδου Πολυξένη
7) Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο
8) Δαμασκούδη Δημήτριο
9) Γυριχίδη Ιωάννη
10) Μάγγο Θεμιστοκλή 
11) Δόντση Νικόλαο και 
12) Κατσαμπέρη Νικόλαο
με θητεία από 1-1-2024 μέχρι 31-12-2024 εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες αναλυτικά: 
1) Στην κα Θεοδωρίδου Ευλαμπία Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών τις αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.

2. Στον κ. Κουπτσίδη Θεόφιλο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.
3. Στον κ. Κεχαγιαδάκη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 
Ο ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία.
4. Στον κ. Φωστηρόπουλο Συμεών Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010.
5. Στην κα Μερεμητσάκη Ευφροσύνη Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 καθώς και τις αρμοδιότητες του καταργημένου νομικού προσώπου «ΔΗΚΕΠΑΠ», και τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στον Πολιτισμό και Τουρισμό όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 11 και άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας. Η ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία
6.Στην κα Δεντσίδου Πολυξένη Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία, όπως την εποπτεία προσόδων, ΤΑΠ και τελών καθαριότητας- φωτισμού, ελέγχου, δημοτικής περιουσίας, ταμειακής βεβαίωσης εισπράξεων κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, προϋπολογισμού, εκκαθάρισης δαπανών, προμηθειών, λογιστηρίου- διπλογραφικού, ταμείου, διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείου, διαχείρισης υλικών και κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να του μεταβιβάσει με απόφασή του ο Δήμαρχος που αφορά την Οικονομική Υπηρεσία, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 15 αντίστοιχα, του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας. Η ανωτέρω δεν δικαιούται αντιμισθία.
7. Στον κ. Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία, όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 16 και 17 αντίστοιχα του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.
8. Στον κ. Δαμασκούδη Δημήτριο Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Καθαριότητα, το Περιβάλλον, το Πράσινο, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 12 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.
9. Στον κ. Γυριχίδη Ιωάννη Αντιδήμαρχο, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν τον Αθλητισμό, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.
10. Στον κ. Μάγγο Θεμιστοκλή Αντιδήμαρχο, τις αρμοδιότητες του καταργημένου νομικού προσώπου με την επωνυμία «ΚΕΚΑΠΠΑ», τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Άσκηση Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 13 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.
11. Στον κ. Δόντση Νικόλαο Αντιδήμαρχο τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Διεύθυνση Προγραμματισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 11 του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας
12. Στον κ. Κατσαμπέρη Νικόλαο Αντιδήμαρχο παρά τω Δημάρχω, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στην Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στην Διεύθυνση ΚΕΠ και στην Πολιτική Προστασία, όπως αυτές αναφέρονται στα άρθρα 7, 14, 18 και 16 αντίστοιχα, του ΟΕΥ του Δήμου Πέλλας.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, εξουσιοδοτεί με σειρά προτεραιότητας τους κάτωθι Αντιδημάρχους για την άσκηση της αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων στη δημοτική ενότητα Γιαννιτσών: α) Θεοδωρίδου Ευλαμπία, β) Μάγγος Θεμιστοκλής, γ) Κατσαμπέρης Νικόλαος, δ) Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, ε) Γυριχίδης Ιωάννης και στ) Δεντσίδου Πολυξένη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 comments:

  1. Επιτέλους να βλέπουμε κ κάποιον στην θέση του,οι πρώην όλοι μέρα στα χωριά κ ο μισθός μισθός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοτικό συμβούλιο δήμου Π´ελλας.
    Χειρότερο από το προηγούμενο.
    Άνθρωποι άσχετοι με την τοπική αυτοδιοίκηση-όπως ήτανε και οι προηγούμενοι. Χωρίς εμπειρία και γνώσεις.
    Ο θεός να μας βοηθάει γιατί αυτοί σίγουρα δεν μπορούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστειος είσαι...Αλλά ξινό είναι το λεμόνι!!!Ο δικός σου μπορεί να ξαναδώσει σε 5 χρονια όταν θα αγγίζει τα 80 χρονια για "νέες ιδεες"

      Διαγραφή
    2. Απορώ που βρίσκετε το κουράγιο οι παρατρεχαμενοι του επί 10 χρόνια "εν δυνάμει" δημάρχου-καρικατούρας και σχολιάζετε ακόμα. Το ποιος είναι άσχετος και ποιος μπορεί να βοηθήσει θα φανεί στο τέλος της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, που θα κριθούν και πάλι όλοι απο τους πολίτες. Εσύ πάντως και ο "δήμαρχός" σου σίγουρα δεν μπορείτε να βοηθήσετε και ειδικά εσύ με τη χολή που βγάζεις στα σχόλια.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοώ όλοι μέρα στα χωράφια τους κ όχι στα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12 αντιδήμαρχοι..έτσι να πετάμε χιλιάρικα...αν δεν είχε μισθό λέω...θα ήθελε κανείς τους να είναι αντιδήμαρχος...Να μας διαβάσετε και τα βιογραφικά τους να γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκεκριμένα για τους αντιδημάρχους που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθο, κανείς μα κανείς δεν είναι ανεπάγγελτος. Τωρα εσένα ποιος σε πλήρωσε για να τα λες αυτά ένας θεός ξέρει. Μήπως λιγορευόσουν εσύ την αντιμισθία και βούλιαξε το καράβι;

      Διαγραφή
    2. Πρώτον οι μισοί απο αυτούς είναι Αντιδήμαρχοι αμισθί. Δεύτερον και τα βιογραφικά να έβλεπες πάλι θα έβρισκες κάτι άλλο. Μήπως ήθελες να πάρεις εσύ τα χιλιάρικα και δεν σου βγήκε γιατι ο αρχηγός σου σας χαντάκωσε;

      Διαγραφή
  6. Οι πρώην πόσα χιλιάρικα πήραν κ ήταν όλοι μέρα στα χωράφια τους κ ρήμαξαν τά πάντα κάντε τον υπολογισμό πάνω από 200.000 κ ο πολίτης έπεφτε στης τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οτι νανε. Γι'αυτό τα Γιαννιτσα ειναι μια απο τις χειρότερες πόλεις της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνφωνώ. Τα Γιαννιτσά είναι μια απο τις χειρότερες πόλεις της Ελλάδας γιατί υπάρχουν κάτι αποτυχημένοι στόκοι σαν εσένα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κράζουν χωρίς επιχειρήματα ανώνυμα σε σχόλια. Άλυτο αυτό το πρόβλημα δυστυχώς.

      Διαγραφή
  8. Δεν φταίνε αυτοί αλλα ο κοσμος ο χαζός των Γιαννιτσών. Οι συμπάθειες και αντιπάθειες δυστυχώς θα οδηγήσουν οτι και στις προηγούμενες εκλογές με αντιδημάρχους άσχετους που δεν γνωρίζουν ουτε τα τυπικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες τα μας εσύ τα τυπικά που τα γνωρίζεις. Ποιος σου τα έμαθε; Ο αρχηγός σου που πάτωσε για 3η φορά;

      Διαγραφή
  9. Εσείς όλοι που κάθεστε και σχολιάζετε ανώνυμα από τους καναπέδες σας τους εκλεγμένους ,την επόμενη φορά βάλτε εσείς υποψηφιότητα, που είστε και καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρχισαν με το καλημέρα τα σκληρά φάουλ. Οι αντιδημαρχοι και συνεργάτες που όρισε ο δήμαρχος είναι πιο πολλοί από τους μόνιμους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αριθμός δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι το 70%της δημοτικής αρχής είναι άνθρωποι ανεπάγγελτοι που προσδοκούν στην αντιμισθία τους για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκεκριμένα από τους αντιδημάρχους που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθο, κανείς μα κανείς δεν είναι ανεπάγγελτος. Επίσης οι μισοί είναι άμισθοι. Τωρα εσένα ποιος σε πλήρωσε για να τα λες αυτά ένας θεός ξέρει. Μήπως λιγορευόσουν εσύ την αντιμισθία και βούλιαξε το καράβι;

      Διαγραφή
    2. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να γνωρίζει ο κόσμος ποιος είναι ανεπάγγελτος και ποιος όχι
      1) κα. Θεοδωρίδου πρώην τραπεζικός
      2)κ. Κουπτσίδης, δε γνωρίζω τι επαγγέλεται, αν και μου είναι πολύ συμπαθής
      3)κ. Κεχαγιαδάκης, Δημόσιος Υπάλληλος
      4)κ. Φωστηρόπουλος, συνδικαλιστής (αυτοί δε ξέρω αν δουλεύουν όταν συνδικαλίζονται)
      5)κα. Μερεμιτσάκη, Δημόσιος Υπάλληλος αν δε κάνω λάθος
      6)κα. Δεντσίδου, εφοριακός
      7)κ. Δεληγιαννίδης, οικονομολόγος
      8)κ. Δαμασκούδης, ιδιοκτήκης καταστήματος καφέ
      9)κ. Γυριχίδης, ποδοσφαιριστής-πολιτικός-προπονητής
      10)κ. Μάγγος, δε γνωρίζω με τι ακριβώς ασχολείται
      11)κ. Δόντσης, στέλεχος τραπέζης
      12)κ. Κατσαμπερης, τυροκόμος
      Τώρα αν με αυτά τα υλικά, μπορεί να γίνει παλάτι και όχι κάστρο στην άμμο ο Δήμος Πέλλας, θα το δείξει το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει από τους 12, οι 5 έχουν ένα πτυχίο Πανεπιστημίου τουλάχιστον, για τους υπόλοιπους πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο (έχουν μαύρα μεσάνυχτα δηλαδή για να είμαι κατανοητός σε όλους). Και άμισθοι δεν είναι οι μισοί, αλλά 3 μόνο εξ αυτών, να διαβάζεις καλύτερα το άρθρο και να κάνεις και τους υπολογισμούς για να βγάλεις τα ποσοστά!

      Διαγραφή
  12. Ποιο αστείο σχημα πεθαίνεις. Σε λιγο θα παρει αλλους 20 συμβουλατορες και θα κανει τον Σταμκο ήρωα. Δηλαδη θα μας διοικει ο Δεληγιαννιδης, ο Γυριχιδης , ο Τοσιος και ολο αυτο το μπουλούκι που εσβησαν ως αντιδημαρχοι τον δημο Πελλας επι Σταμκου. Τι ωραια ΑΛΛΑΓΗ..... Με το καλημερα ιμάμ μπαϊλντί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ένα θεσμό που λάμβανε χώρα στο Δήμο με κάτι εικονικά Συμβούλια, περισσότερο άξια άτομα με γνώσεις και μεράκι είχα δει που είχαν όραμα και γνώσεις πάνω σε όλα τα αντικείμενα. Αυτοί είναι οι άξιοι που ο κόσμος έκρινε, να μας διοικούν τώρα . Αλλά ξέχασα στις εκλογές ψηφίζει ο κόσμος με βάσει τις υποχρεώσεις που έχει στα εκάστοτε πρόσωπα. Εγώ ξέρω αν έχω υποχρέωση κάπου θα πάρω ένα κουτί γλυκά, δε θα ψηφίσω για αντιδήμαρχο έναν αδαή..
    #the_άφθαρτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γραφεις το σχολιο σου στα Ελληνικα ρε φιλε για να καταλαβουμε τελος παντων τι θελεις να περασεις. Εκει που εισαι κατανοητος ειναι στο σημειο με το κουτι και τα γλυκα. Δεν θελω να σου φαω το δικιο αλλα το εχεις απολυτα. Ηδη ο κοσμος γελαει με τις επιλογες του νεου δημαρχου οχι για αντιπολιτευτικους λογους αλλα απο διαίσθηση...

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά μας έκανες όλους να ξεχάσουμε τα Ελληνικά μας για μερικά δευτερόλεπτα. Ευχαριστούμε για αυτή την διασκεδαστική εμπειρία.

      Διαγραφή
    3. Εγώ σε ευχαριστώ πολύ, για τη μεγαλύτερη διασκεδαστική εμπειρία που θα μου δώσεις, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλους τους δημότες του Δήμου Πέλλας, όταν θα παρακολουθούν live και σε prime time ,στο youtube, τα δημοτικά συμβούλια, και θα βλέπουν ποιους ψήφισαν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Αναμένω τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια από λαχανάκια Γουαδελούπης, και τους λοιπούς μνηστήρες... (οι νέοι και οι άφθαρτοι βλέπεις) που μόλις είδαν ότι δεν έχουν ελπίδες με τις επιλογές τους, μετά τη διάσπαση του 4ου διεκδικητή του Δήμου, και την αποχώρησή του από τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου, βρήκαν στέγη στη νυν Δημοτική Αρχή. Ραντεβού κάθε Τρίτη στα Δημοτικά Συμβούλια.! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
    4. Βλεπω οτι γνωριζεις απο λαχανακια Γουαδελούπης οποτε γινε ποιο σαφης στις τοποθετήσεις σου ρε φιλε. Σχολιάζεις απαντάς και νοημα *0* εις το πηλίκο. Ψάξε το λιγάκι γιατι κατι δεν σου παει καλα. Ακομη και ο ψηφιακός σύμβουλος δεν μπορεί να σε καταλαβει και βγαζει την ένδειξη error. Ηδη απο τις πρωτες πέντε ημέρες καταλάβαμε τί θα συμβεί την προσεχή πενταετία. Οχι container δεν τους αρκεί αυτους λογο ποσότητας, αλλα πιθανολογω οτι βρέθηκε δήμαρχος χειρότερος ακομη και απο τον Σταμκο. Ο Δημος κυρίες και κύριοι δεν ειναι άσυλο για να λύσετε το βιοποριστικό σας πρόβλημα αλλα ένας οργανισμός που υπηρετεί τους πολίτες του. Τοσο απλα και τοσο καθαρα...

      Διαγραφή
    5. Υ.Γ και αν υπονοεις ορισμενους που την β κυριακη ξεπουλησαν ακομη και τα σωβρακα τους για να πουλησουν εκδούλευση στον Φουντουκιδη, ποιο το παραξενο. Αυτοι υπηρχαν παντα και θα υπάρχουν εσαεί. Το παράδειγμα το έδωσε αρχικά ο Σταμκος γιατι με εκλογή Κάστερ αισθανόταν χλωμός και υπόδουλος. Η ασυλία που πιθανόν να του παρέχει ο νεος δημαρχος δεν φτάνει γιατι οτι και να κάνουν οι δυο τους μαζι με τους δορυφόρους τους θα πέσει στο κενο. Η αληθεια και η διαφάνεια θα λαμψει και δεν μπορεί να την σταματήσει κανενας...

      Διαγραφή
  14. Τρεις μέρες στα νέα τους καθήκοντα και το μόνο που κάνουν οι άφθαρτοι-άσχετοι είναι να ψάχνουν καρέκλες για τους συμβούλους και τους παρατρεχάμενους.
    13-14 δεν χωράνε και κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα στήσουν κοντέινερ έξω από το δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε τα βιογραφικά τους???Είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τουλάχιστον οι παρατρεχάμενοι και οι συμβουλάτορες, και ας μας ενημερώσει κάποιος, πάνω σε ποιο κομμάτι είναι ειδικοί σύμβουλοι για να παρέχουν τις γνώσεις τους.

      Διαγραφή
    2. Πιθανολογώ ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι ΜΙΣΟΙ απο τους αντιδημάρχους ανέλαβαν χαρτοφυλάκιο και δουλεύουν αμισθί. Είμαι περίεργος να μάθω.... σε ένα παράλληλο και μακρινό σύμπαν που ο αρχηγός σου εκλέγεται επιτέλους Δημαρχος, θα δούλευε κάποιος απο την παράταξή του χωρίς να πληρώνεται.....;

      Διαγραφή
    3. Πάμε να γνωρίσουμε τις βασικές έννοιες των μαθηματικών αγαπητέ-ή 6:47. Από τους 12 σε σύνολο αντιδημάρχους, (ας το ορίσουμε ως 100% σε ποσοστό) οι 3 μόνο, σύμφωνα με το παρόν ρεπορτάζ δε δικαιούνται αντιμισθία, συνεπώς, με απλές πράξεις δημοτικού, το 25% των αντιδημάρχων δεν παίρνουν την αντιμισθία όπως ορίζεται από το νόμο. Το υπόλοιπο 75%, την λαμβάνει κανονικά και κάνει και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Συνεπώς ο ισχυρισμός σου, ότι για τους μισούς αντιδημάρχους που ανέλαβαν χαρτοφυλάκιο αμισθί, ήτοι το 50%, είναι αβάσιμος. Προφανώς και είναι προς τιμήν τους για κάποιους, που δε δέχθηκαν την αντιμισθία, γιατί έχουν υψηλότερες απολαβές από αλλού, αλλά και πάλι σύμφωνα με τις αρχές διαφάνειας που διέπουν τη τοπική αυτοδιοίκηση(!), σαν πολίτης θα ήθελα πολύ να μάθω το ακαδημαϊκό (σπουδές δηλαδή) και μορφωτικό επίπεδο μερικών εξ αυτών.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.