Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Επιτροπής- Τα θέματα



Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 10/01/2024 και ώρα 19:00', προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Η.Δ.

1) Ορισμός Διοικητικού  Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πέλλας (ΔΕΥΑΠ).

2) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.

3) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.

4) Ορισμός μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

5) Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου και για την αγορά ή μίσθωση από το δήμο πραγμάτων που ανήκουν σε τρίτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Π.Δ/τος 270/81.

6) Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Εκτιμητικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν.3463/2006

7) Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

8) Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων, ως μελών, στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο για την πολιτική προστασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 3 του ν.3013/2002.

9) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας στο «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας».

10) Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: Κατασκευή Εσωτερικών και Εξωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δ.Ε Κύρρου, Α.Μ. 14/2015.

11) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Κατασκευή αρδευτικού δικτύου- δεξαμενής αντλιοστασίου στην περιοχή ¨Καλαμποκιές» τ.κ. Πλαγιαρίου, Δ.Ε Κύρρου.

12) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Αντικατάσταση από αμιαντοσωλήνες σε πλαστικούς σωλήνες P.V.C. με νέες παροχές του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης τ.κ Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 1.477.000,00€ Α.Μ. 1/2019

13) Έγκριση ή μη καταβολής πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου: Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων Καρυώτισσας.  

(Εισηγητής  από το 1ο μέχρι και το 9ο θέμα ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Τεκτερίδης Γαβριήλ. Εισηγητής του του 10ου, 11ου, 12ου και 13ου θέματος η Τ.Υ. του Δήμου)

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή

Επίσης, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 13.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής υπό την Προεδρία του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εκλογή αντιπροέδρου-συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Δ.Πέλλας σε σώμα

2. Έγκριση επέκτασης του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών της ΔΥΠΑ στον Δήμο Πέλλας

3. Έγκριση επέκτασης του (μεταφερόμενου από το πρώην νομικό πρόσωπο ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α Δήμου Πέλλας) προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών της ΔΥΠΑ

4. Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός των υπηρετούντων στο Δήμο με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης-Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των υπ΄αρθιμ.108159/15.12.2023 και 108153/15.12.2023 αποφάσεων του Αναπλήρωτή Υπουργού Εσωτερικών-Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής

5. Άσκηση αναίρεσης κατά της υπ΄αριθ.245/23 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών-Διορισμός δικηγόρου για δικαστική εκπροσώπηση του Δ. Πέλλας

6. Άσκηση αναίρεσης κατά της υπ΄αριθ.246/23 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών-Διορισμός δικηγόρου για δικαστική εκπροσώπηση του Δ. Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ασχοληθείτε και με την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου και ρίξτε και κανά πρόστιμο στα μαγαζιά της εστίασης.Η κατάσταση είναι τραγική....Αν θέλετε να πετύχετε στο έργο σας μη διστάσετε στην επιβολή προστίμων...Οι εκλογές τελείωσαν και μην χαϊδεύετε όσους παρανομούν.Το ίδιο κάντε και στην καθαριότητα.Βγάλτε τα συνεργεία όλο το 24ωρο και πληρώστε τους ανάλογα.Όσοι αρνηθούν σπίτι τους ...Επίσης βάλτε κανόνες στα μαγαζια στο πεζόδρομο για το θέμα της καθαριότητας και τιμωρείστε όσους παρανομούν.Δυστυχώς με δημοσχετίστικες λογικές δε λύνονται τα προβλήματα....Ο κόσμος θα σας κρίνει για την αποφασιστικότητά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.