Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρισμοί του ποταμιού στο Μελίσσι και των σχολείων της Κρύας Βρύσης - Επίσκεψη δημάρχου Πέλλας στα σημεία



Δυναμικά ξεκίνησε και την δεύτερη εβδομάδα η νέα δημοτική αρχή Πέλλας. Χθες, ημέρα Δευτέρα, τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Πέλλας προχώρησαν σε καθαρισμούς του ποταμιού στο Μελίσσι και των προαύλιων χώρων των σχολείων της Κρύας Βρύσης. 

Συγκεκριμένα, για τον καθαρισμό του ποταμιού στο Μελίσσι, ο δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης επεσήμανε την σημαντικότητα αυτών των παρεμβάσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, ενώ παρευρέθηκε ο ίδιος στο σημείο συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πρασίνου, Δημήτρη Δαμασκούδη, ο οποίος επέβλεπε τις εργασίες. 

Ο δήμαρχος συνομίλησε με τους εργαζόμενους-υπαλλήλους της υπηρεσίας Πρασίνου και τους συνεχάρη για την εργατικότητά τους. 

Στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας βρύσης συνόδευσαν τον Δήμαρχο, εκτός από τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και ο αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης και Νέας Γενιάς Θεόφιλος Κουπτσίδης μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κρύας Βρύσης Κωνσταντίνο Βασιλειάδη. 

Από το Γραφείο Τύπου







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.