Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Λουδία ποταμό (βίντεο)



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με κάθε επισημότητα, με την παρουσία του νέου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη και μελών της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και με θαρραλέους κολυμβητές που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Λουδία για να πιάσουν τον σταυρό, γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου παρακολούθησε σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, στις 11.30 π.μ., την τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου, που έγινε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών π.Ιωάννη Σπυρίδη.
Μετά την τελετή ακολούθησε μια σύντομη και λιτή τελετή για την καθιερωμένη κοπή της πίτας από τον Δημάρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη μαζί με τον Προέδρο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Βασίλη Καφετζάκη, που ήταν και οι «οικοδεσπότες» της τελετής. 
Στην τελετή, εκτός από τους παραπάνω, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, Γιώργος Καρασμάνης και Θεοδώρα Τζάκρη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και φορέων και πλήθος πολιτών. 

Δείτε εικόνες από τον καθαγιασμό των υδάτων στο Λουδία ποταμό μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
agl  
  Οι ευχές του Δημάρχου Πέλλας για τα Θεοφάνεια:  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ευτυχώς που γλυτώσαμε από τον Σταμκο και την αγροτοπαρεα του. Ηταν παρων δεν ηταν παρών ενα και το ιδιο. Καπου πηρε το ματι μου και τον Λακη της Βουλής σαν 🐟🐟🐟 εξω απο τα νερα του γιατι ο υπουργός τραβάει την ανηφόρα. Το γελιο δεν θα πεσει στις euro εκλογες αλλα στις εθνικές που η Ν.Δ θα εχει εναν και μοναδικο, δλδ τον Σταμενιτη. Καλη φώτιση και χρονια πολλα στους εορτάζοντες. Με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά τραβά ο υφυπουργός τραβάει την ανηφόρα προς το Μεσημέρι. Οι παραγωγοί βγάζουν αφρούς με την ασχετοσύνη του Σταμενίτη. οχτώ μήνες στο υπουργείο και ακόμα δεν ξέρει τίποτα .Ούτε ότι υπάρχει Διεπαγγελματική κρασιού και θα την φτιάξει Τώρα. Εμφανίστηκε σαν ψιλικαντζης που μοιράζει κουβαρηστρες. Σε δέκα μέρες θα πληρωθητε από τον έλγα. Αλλά χρόνια τα παίρναμε στα κεράσια για τις βροχοπτώσεις πριν τα Χριστούγεννα . Αν ο Σταμκος κατέβει στις εκλογές όπως ακούγεται. Οι ψήφοι σπάνε του στη μέση. Μάλλον βλέπω μόνιμα τον Σταμενίτη να παίρνει την κατηφόρα στον τόπο διαμονής του Τας Αθήνας. Και ο Βασιλειάδης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και όχι σαν το ψάρι εκτός νερού όπως ο ασχετουλης υφυπουργακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικ δεν του τα μαθαίνει; Τι γραμματέας Αγροτικού; Αλλά από γραμματέας εμπορων, που να ξέρει; Κάνει προπονήσεις ως μισθοδοτουμενος- (2χιλιαρικακια ο Νικολακης,όχι παίζουμε) - συνεργάτης να τα μάθει για να τα μεταλαμπαδευσει στο αφεντικό του που πραγματικά δεν το κατέχει το άθλημα. Χαχαχα! Αντε καλή φώτιση να έχετε και ταχυρυθμημη εκμάθηση επωφελια αμφοτερων και ημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικ ειναι αυτός που ειναι αλλα θα μου γραψεις ποια η διαφορα του απο τους Βεγγους του Λαλακη; Δηλαδη θελεις να μας παρουσιασεις τον Αμπελιωτη συνδικαλιστη της πενταρας, τον κτηνίατρο κουμπαρο του και τον θαλαμοφυλακα σεκιούριτι απο Σκυδρα μερια καλυτερους απο τον Νικ; Και ας αφησουμε τους αργοσχολους αυτους που ο κοσμος τους φτυνει οταν περνανε απο τον πεζόδρομο και ας παμε στην γραμματειακή στελέχωση των γραφείων τους; Ποιους να συγκρίνω με ποιους ρε φιλε. Ο βουλευτής σου ειναι ηδη διασωληνωμένος και απο τις 18000 θα καταφέρει να φτάσει τις 8000 λογω τζιτζι γιατι αν δεν ειχε και τουτον θα έψηνε τυροπιτάκια στην πλατεια. Οντως η Φώτιση σου χρειάζεται...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.