Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Έδεσσα και στα Λουτρά Αλμωπίας



Με κάθε λαμπρότητα και σε κλίμα πνευματικής κατάνυξης, γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Έδεσσα και τα Λουτρά Αλμωπίας (Πόζαρ), παρουσία του κλήρου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας και εκατοντάδων πολιτών.

ΕΔΕΣΣΑ




 

ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Στην Έδεσσα άλλαξε δήμαρχος η πάλι ο Γιάννου και η Μαρούλα είναι γιατί έτσι δείχνουν οι φωτογραφίες....αμ ο άλλος ο τσωτσος;;;;πως το έχει δεί;;;;αρχή του τόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελει να γινει καρασμανης στην θεση του καρασμανη και χωνετε παντου. αφηστε ρε τοπο στα νεα παιδια φτανει.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τους ειδικούς και τους κυβερνώντες που μας επέτρεψαν και φέτος να ασκήσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα παρά την αύξηση κρουσμάτων covid.
    Να τους έχει ο θεός καλά και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ιερείς να ρωτήσουμε πρώτα. Ακόμα και σε ιατρικά θέματα ο άλλος ασχολείται με θρησκεία.Βάλε ιεραρχία φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 1:10 αγαπητέ/ή πρώτον η Ορθοδοξία δεν αποτελεί θρησκεία όπως όλες οι άλλες και τυπικά αλλά και υποστατικά οντολογικά ουσιαστικά δηλαδή, αυτά δεν τα λέω εγώ ο "φανατικός θρησκόληπτος" αλλά οι Άγιοι Θεοφόροι πατέρες ΣΥΝΟΛΙΚΑ, τώρα εαν κάποιος δεν πιστεύει στους Αγίους της Εκκλησίας, δηλαδή σε αυτά που θεοπνεύστως - θαυμαστώς είπαν και δογμάτισαν απλά είναι πλανεμένος και κάνει ότι κάνουν οι αιρετικοί της δύσεως. Και δεύτερον η ιατρική επιστήμη, η κλασσική ιατρική την οποία παραλάβαμε και εννοείτε πως την παραδεχόμαστε και την χρησιμοποιούμε δεν είναι σε καμία περίπτωση ίση με την εξ αποκαλύψεως Θεού Ορθόδοξη πίστη και ούτε υποκαθιστά αυτήν, έτσι και αλλιώς και η ιατρική και η μοριακή βιολογία και η βιοχημεία ασκούνται από ανθρώπους οι οποίοι όσο μορφωμένοι και αν είναι υπόκεινται δυστυχώς στον παράγοντα λάθους σφάλματος πλάνης. Αυτά προς αποφυγή συγχύσεως και πλάνης που δυστυχώς υπάρχει σήμερα άφθονη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.