Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποια σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα στους Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας, λόγω κακοκαιρίας



Την αναστολή λειτουργίας σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας αποφάσισε για σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής λόγω των προβλημάτων από την συνεχιζόμενη χιονόπτωση.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Έδεσσας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολείων: Άρνισσας (νηπιαγωγείο και δημοτικό), Αγ. Αθανασίου (νηπιαγωγείο και δημοτικό), Βρυττών (νηπιαγωγείο και δημοτικό), Καρυδιάς (δημοτικό), Κ. Γραμματικού (δημοτικό), Κερασιάς (νηπιαγωγείο και δημοτικό), Παναγίτσας (νηπιαγωγείο και δημοτικό) και Περαίας (νηπιαγωγείο και δημοτικό).
Αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου Άρνισσας
Ο Δήμαρχος Έδεσσας αποφάσισε επίσης την αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου Άρνισσας για σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου, λόγω της βλάβης του συστήματος θέρμανσης. 

Στον Δήμο Αλμωπίας 
Εξάλλου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου αποφάσισε για σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου, την αναστολή λειτουργίας των παρακάτω σχολικών μονάδων της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων του Δήμου Αλμωπίας:
1. Νηπιαγωγείο Προμάχων
2. Δημοτικό Σχολείο Προμάχων
3. Γυμνάσιο Προμάχων,
λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και διακοπής της ηλεκτροδότησης στα σχολικά κτίρια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.