Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Μαρία Παπαδοπούλου για την εορτή των Τριών Ιεραρχών



Παρούσα σήμερα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης», μαζί με μέλη του συνδυασμού στην εορταστική θεία λειτουργία εν όψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας παρουσία μαθητών και διδασκόντων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της πόλης !!
30 Ιανουαρίου εορτή των Τριών Ιεραρχών, η Εκκλησία μας τιμά από κοινού τους τρεις Μεγάλους Πατέρες και Οικουμενικούς Δασκάλους, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο!
Οι τρεις Άγιοι, προστάτες των γραμμάτων, των μαθητών και της σπουδάζουσας νεολαίας, αποτελούν ένα διαχρονικό πρότυπο προς μίμηση!
Η παρακαταθήκη των Τριών Ιεραρχών, μας γεμίζει με την υποχρέωση να συνεχίσουμε να προτάσσουμε ως πρώτο μας μέλημα, την ευθύνη να διαμορφώσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να σπουδάζουν απρόσκοπτα τα παιδιά μας.
Εμείς ως Αλλαγή Σκυτάλης μέσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, θα εξακολουθούμε να προασπίζουμε το δικαίωμα κάθε παιδιού να μετέρχεται της ελληνικής παιδείας, μέσα σε ένα αξιοπρεπές σχολικό περιβάλλον. Θα συνεχίζουμε αδιάλειπτα να φροντίζουμε ώστε τα σχολεία μας να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, ως «ναοί» εκπαίδευσης και κοινωνικότητας.
Με λύπη μας διαβάσαμε στον τοπικό τύπο για τον πλειστηριασμό του διαμερίσματος στην Αθήνα που χάρισε ο Λεόντιος Σιδηρόπουλος στον Δήμο Σκύδρας. Ο Δήμος Σκύδρας έχει υποχρέωση να μην αφήσει να χαθεί αυτό το ακίνητο από την ιδιοκτησία του .. 
Επιβάλλεται να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ .
Αυτό το ακίνητο θα μπορεί να διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε παιδιά δημοτών μας ώστε να σπουδάσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση στην πόλη της Αθήνας..
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Επιτέλους Μαρία πρέπει να καταλάβεις ότι το …έργο είχε αρχή ,μέση, και τέλος και το τελος παίχτηκε ακριβώς μετά το πέρας την δημοτικών εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.