Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Παιονίας στον Γιαννιτσιώτη Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Δ. Δεμερτζίδη



Μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής στην γειτονική διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ανέλαβε ο Δημόκριτος Δεμερτζίδης.
Έχει υπηρετήσει από το έτος 1999, σε αστυνομικές υπηρεσίες του δήμου Παιονίας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εκτελούσε χρέη Α΄ υποδιευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.
Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, διετέλεσε Αξιωματικός Σύνδεσμος στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία (Europol -Χάγη Ολλανδίας) και έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία, σε συναντήσεις στο εξωτερικό για θέματα παράτυπης μετανάστευσης, εμπορίας ανθρώπων και ασφάλειας των συνόρων.
Γνωρίζει επαρκώς την αγγλική και γερμανική γλώσσα και του έχουν απονεμηθεί τα παράσημα και τα μετάλλια που προβλέπονται από τον βαθμό του.
Κατάγεται από τα Γιαννιτσά και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Παιονίας
ΠΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΙΛΚΙΣ
κ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ
κ. Διευθυντά,
Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας, ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς.
Πεπεισμένοι, ότι θα συνεχίσετε το έργο των απαιτητικών καθηκόντων σας με υπευθυνότητα υπέρ του κοινωνικού συνόλου, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην αποστολή σας.
Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για μία επωφελή συνεργασία.
Καλή δύναμη και καλή θητεία!

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Παιονίας
Κωνσταντίνος Α. Σιωνίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.