Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ο Αργύρης Μπόγιας- Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής (βίντεο)Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. 
Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Αργύρης Μπόγιας, προερχόμενος από την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή, νέος αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Γιώγας από τον συνδυασμό του Γιάννη Μουράτογλου και γραμματέας η Βασιλική Παπαχριστοδούλου  από την παράταξη του Δημάρχου.

Η Δημοτική Επιτροπή

Μετά την εκλογή του Προεδρείου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της νεοσύστατης Δημοτικής Επιτροπής που αντικαθιστά και θα ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής, της Εκτελεστικής και της Ποιότητας Ζωής, οι οποίες καταργήθηκαν.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής
Τακτικά μέλη:
Τόσης Ηλίας
Θωμάς Ευάγγελος
Νουσηκύρου Αλκιβιάδης
Νίκου Τρύφων
Γκιούρος Φίλιππος
Σαμλίδης Μιχαήλ

Αναπληρωματικά μέλη:
Καραμάνη Δήμητρα
Κυρμίζογλου Αντώνιος
Λαζάρου Ελένη
Μπόγιας Αργύριος
Μούκας Σωτήριος
Ιατρίδου Βλαδίκα - Αναστασία

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τελέστηκε Αγιασμός ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ.
 Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής:  
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.