Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας ο Γαβρ. Τεκτερίδης- Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής (βίντεο)



Ειδική συνεδρίαση Δήμου Πέλλας 

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Γαβριήλ Τεκτερίδης, προερχόμενος από την παράταξη του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, νέος αντιπρόεδρος ο Πέτρος Χατζηηλιάδης από τον συνδυασμό του Στάθη Καστερίδη και γραμματέας ο Δημήτρης Στεργιούλας από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Γρηγόρη Στάμκου. 
Ο κ. Τεκτερίδης, αμέσως μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους για την τιμή που του έκαναν να τον εκλέξουν ομόφωνα στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. 

Η Δημοτική Επιτροπή

Μετά την εκλογή του Προεδρείου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της νεοσύστατης Δημοτικής Επιτροπής που αντικαθιστά και θα ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής, της Εκτελεστικής και της Ποιότητας Ζωής, οι οποίες καταργήθηκαν.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης.

Τακτικά μέλη:

Δόντσης Νικόλαος 
Δεντσίδου Πολυξένη
Κατσαμπέρης Νικόλαος
Μάγγος Θεμιστοκλής
Δεληγιαννίδης Κώστας
Δαρδανελιώτη Αναστασία
Ουραηλίδης Θεοδόσης
Κασίδης Στέφανος

Αναπληρωματικά μέλη:
Θεοδωρίδου Ευλαμπία
Γυριχίδης Ιωάννης 
Παπανικολάου Πορπόδη Ζωή
Κουτούδης Ιωάννης
Δαμασκούδης Δημήτριος
Στεργιούλας Δημήτριος
Επιτροπάκης Αθανάσιος
Σερραϊδης Πέτρος

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής:
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ωσαν να μην περασε ουτε μια μερα απο το εμετικο κλιμα που επικρατουσε προεκλογικα και ολα αλλαξαν άρδην. Ο Φουντουκιδης εκανε την εκπληξη, ο Σταμκος την δουλειά του και ο μονιμα loser Καστεριδης ακομη ροχαλιζει. Και καλα ο νυν και πρωην τα "βρηκαν" ο αρχηγος της μείζονος δεν ντρεπεται να ψηφιζει για προεδρο τον Τεκτεριδη ο οποιος τον ξεφτελιζε με τον χειροτερο τροπο; Στην πολιτικη δυστυχως πληρωνεις οτι και στην ζωη. Ζωη χαρισάμενη θα περασει ο Φουντουκιδης γιατι τον ενα θα τον κρατάει απο το αυτί και τον αλλο θα τον παίζει κλωστοσκουφι. Κριμα το 40% της α' Κυριακής που "καταφερε" να το κανει 44%. Καλα θα κανεις Καστερ να πας σε μοναστήρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ψηφίσατε τον Φουντουκίδη γιατί ασχολείστε με τον Καστερίδη;;; Μια χαρά να τον χαρείτε τον δήμαρχο για τα επόμενα 5 χρονάκια. Τα καταφέρατε να απολαμβάνετε το νέο συμβούλιο. Μεγειά σας!!!! Ο Καστερίδης θα πάει σε μοναστήρι δεν αξίζει να ασχολείται με μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μιλας για τον εαυτο σου. Εαν ο Καστεριδης ειναι το καλυτερο που σου αξιζει περαστικα σου. οσο για το μοναστηρι συμφωνω απολυτα με την προταση. Να παει μηπως και αγιασει γιατι με τις εκλογες παλι γαργαρες θα κανει οσες φορες και να κατεβει. Αυτος ειναι ικανος να χασει ακομα και αν κατεβει μονος του./

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.