Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ετήσια αύξηση 27,1% κατέγραψαν οι εξαγωγές οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας τον Ιανουάριο του 2024


Οι εξαγωγές κινεζικών οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV) διατήρησαν την δυναμική τάση της αύξησης τους τον προηγούμενο μήνα, με εξαγωγές 95.000 μονάδων και ετήσια αύξηση 27,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ένωση China Passenger Car Association (CPCA).

Οι εξαγωγές των οχημάτων τεχνολογίας NEV αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 26,8% επί του συνόλου των εξαγωγών επιβατικών οχημάτων από την Κίνα, τον Ιανουάριο του 2024, όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία.

“ Το πλεονέκτημα της οικονομίας κλίμακας της κινεζικής βιομηχανίας παραγωγής οχημάτων NEV, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς, προδιαγράφει ότι όλο και περισσότερες κινεζικές μάρκες οχημάτων θα προωθούνται εμπορικά στο εξωτερικό, ενώ η αναγνώρισή τους στις διεθνείς αγορές συνεχίζει να αυξάνεται”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η CPCA.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.