Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 8 συμβασιούχων στο Δήμο Σκύδρας



Στην πρόσληψη 8 συμβασιούχων προς κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, των υπηρεσιών καθαριότητας και του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης (Αδέσποτα) 
προχωρά ο Δήμος Σκύδρας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικ/κά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σκύδρας, Εθνικής Αντίστασης 20 , Τ.Κ. 585 00 Σκύδρα , απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Ανδρεάδου Δέσποινας ή Σεμερτσίδου Νικολέτας (τηλ. επικοινωνίας: 2381351826-7).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Έντυπα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας www.skydra.gr.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες από την επομένη εργάσιμη της ημέρας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, δηλαδή από 12-2-2024 μέχρι και 14-2-2024.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.