Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Ορειβατικού Συλλόγου Έδεσσας με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠέλλαςΤην Παρασκευή 9 Φεβ 2024 στις 12 μμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή του Προέδρου του Συλλόγου Σάκη Παρασκευόπουλου και μελών του Συλλόγου Αραμπατζή Άγγελου και Δάμου Κώστα όπου έγινε μια αξιόλογη παρουσίαση και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του συλλόγου μας .
Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαπιστώσαμε ότι ήταν άριστα ενημερωμένος για τις δράσεις μας ο οποίος μας έκανε προτάσεις για ανάδειξη και άλλων μονοπατιών στον Ν. Πέλλας και μας υποσχέθηκε να μας βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού της Αντιπεριφέρειας.
Επικεντρωθήκαμε στις μελέτες που κάνουμε για τα μονοπάτια, τη δημιουργία ενός δικτύου που θα αναπτυχθεί σταδιακά σε όλο το Δήμο πρωτίστως και στη συνέχεια στο Νομό μας και θα συνδέει όλα τα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν. Επίσης ενημερώθηκε στην ανάπτυξη του αθλήματος αναρρίχησης βράχου και αγωνιστικής αναρρίχησης, την πραγματοποίηση της 39ης Πανελλήνιας ΒΟΣ στον νομό μας και στη κατασκευή νέου καταφυγίου. 
Επόμενη επίσκεψή μας προγραμματίστηκε σύντομα να γίνει και με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή όπου επίσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεών μας με προτάσεις για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.