Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ERASMUS: Εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών ''Αικατερίνη Βαρελά'' στη Μπολόνια Ιταλίας


3ο ΓΕΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΕΛΑ», Μετακίνηση για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS

Πέντε εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών ετοιμάζονται να αναχωρήσουν το Σάββατο 17-2-2024 για τη Μπολόνια της Ιταλίας. Εκεί θα επιμορφωθούν μαζί με εκπαιδευτικούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών, στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ122 με τίτλο «Making the most of new technologies, apps and social media in the classroom”, με στόχο την καλύτερη δυνατή χρήση των νέων τεχνολογιών και των διαδραστικών πινάκων μέσα στην τάξη. Ταυτόχρονα θα γνωρίσουν καθηγητές/τριες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα συνεργαστούν, θα δημιουργήσουν πρωτότυπο υλικό, θα συζητήσουν για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Ευρώπη.

Είμαστε γεμάτες ανυπομονησία και διάθεση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να μάθουμε νέες δεξιότητες, αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις, να μεταδώσουμε και να πάρουμε αξίες, ιδέες, στάσεις από διαφορετικούς πολιτισμούς. Με την υπόσχεση πως θα μεταδώσουμε αυτές τις γνώσεις και την εμπειρία στην τάξη μας και θα λειτουργήσουμε
πολλαπλασιαστικά για όλη τη σχολική κοινότητα προς όφελος των μαθητών και μαθητριών μας και των συναδέρφων/ισσών μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.