Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Άρχισε το ''ξήλωμα'' κλειστών περιπτέρων στα Γιαννιτσά και σε κοινότητες (φωτο)



Τον δρόμο της απομάκρυνσης πήρε από το Δήμο Πέλλας περίπτερο στην περιοχή της Μητρόπολης στα Γιαννιτσά, το οποίο είχε παραμείνει για μεγάλο διάστημα κλειστό. Το περίπτερο έχει κριθεί ως σχολάζον αφού ο δικαιούχος της άδειας έφυγε από τη ζωή και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για διατήρησή του από κληρονόμους του.

Η σχετική απόφαση για απομάκρυνση λήφθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Νίκο Δόντση και αφού κρίθηκε ότι πληρούνται τα σχετικά νομικά κριτήρια, οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν στο «ξήλωμα» του περιπτέρου με την συνδρομή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου Δημήτρη Δαμασκούδη.

Σημειώνεται ότι δεν είναι λίγα τα κλειστά περίπτερα που θα "ξηλωθούν" προσεχώς στα Γιαννιτσά αλλά και σε χωριά του Δήμου Πέλλας (σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 20 σε ολόκληρο τον Δήμο), κάτι που «για την Δημοτική Αρχή αποτελεί και στρατηγική επιλογή για λόγους ελεύθερης πρόσβασης στους δημόσιους χώρους», όπως τονίζει ο κ. Δόντσης.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Έναν Φουντουκίδη δεν μπορούμε να βρούμε στη Σκύδρα, να δούμε να αλλάζει και εμάς η καθημερινότητα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει να κάνει έναν περίπατο ο αντιδήμαρχος στην πλατεία Μάγγου για να διαπιστώσει το τί γίνεται με τους ελεύθερους χώρους στα Γιαννιτσά, που πρέπει να κάνεις ζογκλερικά για να περάσεις μέσα από τα τραπεζοκαθίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, πλατεία Οπλαρχηγού Γκώνου Γιώτα λέγεται, μη ξεχάσουμε και αυτά που μας έμαθαν οι δάσκαλοι στα σχολεία! Όσο για το σχόλιό σου συμφωνώ απολύτως, αλλά εκεί από τη περιοχή της πλατείας υπάρχουν και εκλεγμένοι αντιδήμαρχοι που είναι από τα ευρύτερα προάστιά της. Ας κάνουν μία βόλτα που δεν έχουν αφήσει κοπή πίτας για κοπή πίτας, και τώρα που πήραν τη θέση μας το είδαν κάποιοι.

      Διαγραφή
  3. Περιμένουμε την επόμενη φωτό από ξηλωμα.Αν θα υπάρξει κερδίζετε 100 ευρώ χαχα.Μονο για σανό είμαστε για τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλουμπα με γέμιση σοκολάτας να σου περάσει η πίκρα!

      Διαγραφή
  5. Να δουν και την καθαριότητα στα σχολεία και τις συμβάσεις των καθαρίστων που δουλεύουν για ψίχουλα και είναι σε κατηγορίες 3ωρων κ 6ωρων. 3ωροι καθαριστές που αμείβονται με 3 και 60 και δεν μπορούν να βρουν και δεύτερη δουλειά για να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσφορά και ζήτηση αν δεν σου αρέσει φύγε δεν σε έβαλαν υποχρεωτικά

      Διαγραφή
    2. Δεν ντρέπεσαι εσύ 8:39 να σχολιάζεις με αυτόν τον αναλγητο τρόπο για μία κατηγορία ανθρώπων που ξεβρωμιζουν και ξεσκατωνουν τα παιδιά σου στο σχολείο; Σίγουρα εισαι ο Νιάρχος 'η ο Λαιμός αφού μόνο που σου πέρασε από το μυαλό αυτό που έγραψες δείχνει πόσο χαιβανι είσαι...

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο με μικρές επεμβάσεις σε κεντρικά σημεία και χωρίς πολλά έξοδα η πόλη είδη έχει αλλάξει!!! τόσο άχρηστοι ήταν οι προηγούμενοι!!! Καλό είναι να μην κυκλοφορούν πολύ γιατί πρέπει να ντρέπονται για αυτά που δεν έκαναν ας πάνε στα χωράφια τους για τσάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.