Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια (φωτο)



Κοσμοσυρροή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση της εκκλησίας κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στους κόλπους της εκκλησίας. Στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τα βλέμματα κέντρισε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, αλλά και μια μεγάλη ελληνική σημαία με τη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως – Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Παρόντες ήταν οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης. Ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου και η γιατρός Μαγδαληνή Τσολάκη. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. όλη η αφροκρεμα της διανόησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρεται, ενώ αυτοί του 41% και οι άλλοι οι θολοκουλτουριάρηδες - υπερδημοκράτες και ογκόλιθοι της ευρυμάθειας που βλέπει ο νεοέλληνας στα τηλεσκουπίδια πρωί μεσημέρι βράδυ είναι καλύτεροι ας πούμε;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.