Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Παπαδοπούλου: ''Λυπάμαι πραγματικά γι αυτό που βιώνει ο Δήμος μας...''


Με έκπληξη μου σήμερα βλέπουμε στο fb την παραδοχή ότι τα παιδιά μας πάνε σε σχολεία με άγρια , αφιλόξενη και τραγική αυλή .. που από χθες έγινε ασφαλής γιατί λέει το είχε υποσχεθεί η Δήμαρχος …. 
Αλήθεια από το 2014 ο Δήμος Σκύδρας είχε άλλη δήμαρχο ;; Η ίδια δεν ήταν ;; Τόσα χρόνια γιατί άφησε την αυλή του νηπιαγωγείου «άγρια , αφιλόξενη και τραγική» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημοτική σύμβουλος του 79% ;!!!!!
Λυπάμαι πραγματικά γι αυτό που βιώνει ο Δήμος μας , η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα .. πληγώνομαι και στεναχωριέμαι με την κατάντια και την απουσία από τα αυτονόητα.. την ασφάλεια δλδ των παιδιών μας στα σχολεία .. 
Τα αναβαθμίζουνε λέει ενεργειακά τα σχολεία χωρίς να έχουνε κάνει μια στατική μελέτη των σχολικών κτιρίων για να δουν αν πράγματι αντέχουν ή  αν στο τέλος θα πέσουν και θα πλακώσουν τα παιδιά μας …….
Καλημέρα και καλώς να μας έρθεις άνοιξη ……
Μαρία Παπαδοπούλου επικεφαλής του
συνδυασμού ''Αλλαγή Σκυτάλης''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο Δήμος τς Σκύδρας πολλά βιώνει αλλά φοβάται να μιλήσει γιατί θα γίνει στόχος και θα αρχίσει η κυρακατινα να τν κρεμάσει στα μανταλακια του διαδικτύου....Αν μπορείς μιλά εκεί,αν μπορείς έχε αντίθετη άποψη...Θα πέσουν να σε κατασπαραξουν...Για πια δημοκρατία μιλούν εκεί στην Σκύδρα δν ξέρω...Λυπάμαι τν κατάντια σου Σκύδρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλα τα λες αγαπητε! Μπράβο επικρατεί απόλυτη τρομοκρατία!

      Διαγραφή
  2. Ακόμα και οι υπηρεσίες του Δήμου βιώνουν μια απόλυτη μπάχαλο ποίηση τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.