Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Γυμνασίου και Λυκείου ΚαλήςΤο Γυμνάσιο και το Λύκειο Καλής ευχαριστούν θερμά την κυρία Αραμπατζή Παναγιώτα, μητέρα του μαθητή τής Γ’ τάξης Γυμνασίου Σεϊτανίδη Κωνσταντίνου, η οποία, μετά από έντονη προτροπή του γιου της, μεσολάβησε διαθέτοντας προσωπικό χρόνο, κόπο και (κυρίως) χρήμα, με σκοπό τον εξοπλισμό με οθόνες του δεύτερου αναγκαίου εργαστηρίου Η/Υ.

Οι κόποι της ανταμείφθηκαν και απέφεραν καρπούς με τη μορφή δωρεών σε οθόνες από :

- Το κατάστημα iGet Σκύδρας.
- Το κατάστημα InkPlus Σκύδρας.
- Το φροντιστήριο & Κέντρο μελέτης της Σεμοίρας Θεοδωρίδου στη Σκύδρα.
- Προσωπικά την κ. Αραμπατζή, που μας παραχώρησε προσωπικό εξοπλισμό και εξοπλισμό που προμηθεύτηκε η ίδια με δικά της έξοδα.

Εκφράζουμε, λοιπόν, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία, που απέφερε τόσους καρπούς (10 απόλυτα λειτουργικές οθόνες 19-24 ιντσών ευρείας γωνίας).

Επίσης, τα δύο συστεγαζόμενα σχολεία ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας για την προμήθεια άλλων οκτώ (8) οθονών 22 ιντσών ευρείας γωνίας, για τον ίδιο σκοπό.

Μετά και από αυτή την τελευταία ενέργεια και τις προαναφερθείσες δωρεές οθονών που προηγήθηκαν, έχει καλυφθεί πλήρως η προκύψασα ανάγκη και το δεύτερο νέο εργαστήριο ΗΥ αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά κατά την επόμενη σχολική χρονιά 2024-25!

Οι Διευθυντές των Σχολείων
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.