Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη εργασίας από τον Δήμαρχο Πέλλας στην Αθήνα για την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου



Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πέλλας κ. Βασιλειάδη, επισκεύθηκαν τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βρούτση ώστε να προωθήσουν το αίτημα για χρηματοδότηση της μελέτης για την κατασκευή ενός σύγχρονου δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη των Γιαννιτσών. 
 Σκοπός είναι εφόσον υπάρξει μελέτη, το έργο να αποκτήσει την ωριμότητα για να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο όταν αυτό προκύψει. 
 Ο Δήμος Πέλλας θα καταθέσει στο άμεσο μέλλον σχετικό αίτημα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που ζητήθηκαν από το υπουργείο. 
 Συναντήσεις έγιναν παράλληλα με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης – Ταμείου Συνοχής κ. Ζερβό και και με τον Επικεφαλής στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης κ. Καβαλάκη, όπου συζητήσαμε για τρόπους με τους οποίους ο Δήμος θα μπορέσει να συμμετέχει σε μελλοντικές προσκλήσεις για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. ΟΙ ΣΩΤΉΡΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΤΗΣ ΠΈΛΛΑΣ. Ο ΘΕΌΣ ΝΆ ΜΑΣ ΦΥΛΆΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και τόσα χρόνια το δίδυμο Σταμκου-Σταμενιτη. Εκατό χρόνια πίσω μας πήγαν.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΗΤΑΝ ΜΈΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΉΓΕ ΕΚΑΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΠΊΣΩ. ΑΠΛΆ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΌΤΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΦΑΝΕΡΆ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΎΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΆΝ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Ε ναι αν μη τι άλλο φανερά ψήφισε το νομοσχέδιο των ΛΟΑΤΚΙ.
    Ευτυχώς που υπήρχε ονομαστική αν και φάνηκε από την αρχή ότι θα το υπερψηφίσει.
    Αυτή ήταν η τουφεκιά που έριξε στον εαυτό του και τελείωσε την πολιτική του "καριέρα" γιατί εδώ που τα λέμε η εκκλησία τον στήριξε και σιγά μην τον ξαναστηρίξει πάλι!
    Αλλά μπροστά στην καρέκλα ποια εκκλησία και πιως Σαμαράς γιατί υποτίθεται ότι ήταν (κάποτε) το δεξί του χέρι και η γυναίκα του ήταν ιδιαιτέρα του Σαμαρά!
    Όλα αυτά πήγαν περίπατο χωρίς καν να το σκεφτεί ούτε καν ζορίστηκε να το αποφασίσει.
    Την Δόξα πολλοί εμίσησαν αλλά το χρήμα ουδείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΈΠΕΙΣ ΝΆ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ ΚΆΠΟΥ 'Η ΚΆΝΕΙΣ ΤΌΝ ΧΑΖΌ? ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΖΆΝΙ ΒΡΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. Ο ΈΝΑΣ ΑΠΟΧΉ Ο ΆΛΛΟΣ ΝΑΙ ΚΑΊ Ο ΤΡΊΤΟΣ ΌΧΙ-ΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ. ΓΙΑΤΊ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΆΜΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΈΣ? ΉΤΑΝ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ? ΗΤΑΝ Ο ΔΕΎΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΤΆΜΚΟ? ΉΤΑΝ Ο ΤΡΊΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΈΝΑ? ΣΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΉ ΌΜΩΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΉΤΑΝ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ. ΓΙΑ ΠΟΊΟ ΛΌΓΟ? ΆΝΤΕ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΤΌΝ ΑΓΆΠΗΣΕ. Ο ΔΕΎΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΊΤΟΣ ΓΙΑΤΊ? ΝΑΙ ΦΊΛΕ!!!!! ΤΗΝ ΔΌΞΑ ΠΟΛΛΟΊ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΑΛΛΆ ΤΌ ΧΡΉΜΑ ΟΥΔΕΊΣ .

      Διαγραφή
  3. Στάθη με τα 12 μύρια που άφησε ο Στάμκος κάμε μια μπανιέρα στα γηπεδάκια και καθάρισες εδώ ολόκληρο κλειστό έκανες σε 15 μέρες στους Γαλατάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Πασχαλιδης26 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:06 π.μ.

    Φτυσε τα μπούτια σου παγαποντη 8,44. Πάρε την απάντηση ,τίμια και καθαρή του πρώην υπουργού , όπως είναι ο ίδιος. Ψεύτη ε Ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ26 Φεβρουαρίου 2024 στις 1:11 μ.μ.

      https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=6892076140915256&id=100003388162040

      Διαγραφή
    2. ΨΕΎΤΗ ΚΑΙ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ "ΤΊΜΙΟ" ΓΈΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΌΡΙΖΕ ΤΌΝ ΣΤΆΜΚΟ ΔΊΧΩΣ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ. ΕΠΊΣΗΣ ΠΟΎ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΈΞΕΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΒΉΣΕΙ ΤΑ ΦΏΤΑ" ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΈΛΛΑΣ. ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ ΠΑΣΧΑΛΊΔΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΠΟΎ ΜΕ ΨΕΎΤΙΚΟ ΠΡΟΦΊΛ ΓΡΑΦΕΙΣ ΌΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΈΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.

      Διαγραφή
  5. Που πας ; Τι αυτογκόλ είναι αυτό; Με υφυπουργό ολόκληρο στην κυβέρνηση, με βουλευτή 30χρονια τι να σού κάνει ο Λάκης; Μάλλον τον προτίμησες για φώτο. Εξου και η φώτο στην ιστορία. Χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.27 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:16 π.μ.

    Βρε @λητ@μπουρ@ παλιοψευταρά , συκοφαντησες τον πιο καθαρό ,αξιοπρεπή πολιτικό , ότι δήθεν ψήφισε όχι και ναι και ενώ σου παρουσίασα όλα τα στοιχεία το οποία γνωρίζουν οι πάντες ,πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Ου να μου χαθείς ξεφτίλ@ , ψευταρά, π@γ@πόντη , διεστρ@μμένο μυαλό.
    Θρ@σύδειλε, σου απαντώ επώνυμα και πάντα σχολιάζω εδώ στην καρατζοβα και το προφίλ μου λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια. Για δείξε χεστη το δικό σου προφίλ. Γουστάρω και μια συνάντηση για σε φτύσω κατάμουτρα για τις ψευτιες που γράφεις σε βάρος του πρώην υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει ρε Ελένη!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΎ ΑΠΈΜΕΙΝΕ "ΕΠΩΝΥΜΕ "ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΠΑΣΧΑΛΊΔΗ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΌΨΕΙΣ ΤΙΣ ΦΛΈΒΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΈΡΟΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΊΝΑΙ ΆΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΉ ΑΠΌ ΜΈΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆΣ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΆ ΓΙΏΡΓΗ ΤΟΝ ΠΈΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΚΌ. ΈΝΑΣ ΜΙΚΡΌΣ ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΕΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΌΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΏΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΆΔΙΑ ΚΑΊ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΡΥΚ ΆΛΛΩΝ ΕΠΟΧΏΝ. ΕΣΎ ΘΑ ΣΚΟΎΖΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΤΊΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΊ ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΑ ΜΉΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ. ΈΝΑΣ ΆΧΡΩΜΟΣ ΆΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΈΚΑΘΕΝ. ΛΟΥΦΑΞΕ ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΆ ΔΕΙΝΆ ΈΧΕΙ ΝΟΙΏΣΕΙ Η ΠΈΛΛΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ. ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΤΎΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΆΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΌΣΗΜΑ ΠΟΎ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΣΟΥ. ΚΑΊ ΌΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΊΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΆΤΗ ΘΑ ΣΟΎ ΒΆΖΩ ΑΠΌ ΕΔΩ ΚΑΊ ΜΠΡΟΣ ΆΛΛΟ ΜΈΛΟΣ ΤΟΎ ΣΏΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΣΤΕΡΗΜΈΝΗ ΚΑΊ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΗ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.