Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δίπλα στο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης ο Στάθης Φουντουκίδης



Προσωπική ενημέρωση είχε χθες ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης από την οργανωτική επιτροπή του 30ου Καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης. 

Τη Δευτέρα βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία συγκέντρωση της οργανωτικής επιτροπής του 30ου Καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτήριο του Δημαρχείου στην Κρύα Βρύση, για τις καθημερινές δραστηριότητες και προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης παρέλασης της 17ης Μαρτίου. 

Στην χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης ο οποίος θέλησε να έχει άμεση ενημέρωση και εικόνα για την πορεία των προετοιμασιών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης του Καρναβαλιού κ. Παπαδόπουλος Γιώργος. 

 Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα οικονομικά και οργανωτικά θέματα αλλά και για τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο ένα μήνα περίπου μέχρι την μεγάλη παρέλαση.

Δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μέχρι σήμερα πορεία και ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, με στόχο το καλύτερο Καρναβάλι των τελευταίων ετών, πολύ δε περισσότερο γιατί είναι και επετειακό. 

 Η στήριξη του δήμου είναι δεδομένη με κάθε τρόπο και όλοι αισιοδοξούν ότι θα είναι πραγματικά η καλύτερη διοργάνωση και το καλύτερο Καρναβάλι τουλάχιστον για την Κεντρική Μακεδονία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τα έλυσε όλα ο Δήμος, τώρα θα οργανώσει το καρναβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 μυρια έχει το ταμείο να φέρει και Βραζιλιάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού στα Γιαννιτσα κοιμόμαστε όρθιοι μια χαρά μας κάνουν οι κάγκουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.