Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς μπορώ με ένα ΚΛΙΚ να βρω σε ποιον ανήκει η πινακίδα ενός αυτοκινήτουΜέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του κράτους και πληκτρολογώντας απλώς τον αριθμό κυκλοφορίας ενός οχήματος, κάθε οδηγός μπορεί να δει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό.

Δύο χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η υπηρεσία Open Car, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να βρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα οχήματα τα οποία διαθέτουν πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 15 Φεβρουαρίου του 2022 από τα Υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η υπηρεσία βρίσκεται στο gov.gr, στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις». Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν τον σύνδεσμο opencar.services.gov.gr.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ. ΤΟ μόνο που σου λέει είναι ο τύπος του αυτοκινήτου και αν είναι ασφαλισμένο η όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παραπλανητική επικεφαλίδα. Απλά για να τραβάτε τον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ.
  Για να μπαίνουμε στο site

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παραπλανητηκή κυβερνητική προπαγάνδα όπως και τόσες άλλες πολλές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.