Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ''Παπαγεωργίου'' ο ντελιβεράς με πολλαπλά τραύματα ύστερα από το θερμό επεισόδιο έξω από τα Γιαννιτσά



Στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", στην Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε ο 33χρονος ντελιβεράς από τα Γιαννιτσά που την περασμένη Πέμπτη ενεπλάκη σε καυγά με έναν 58χρονο από την Αλμωπία, για αντικανονική οδηγική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον δαγκώσει και να χάσει μέρος του αυτιού του.

Την υπεράσπιση του θύματος ανέλαβε ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει αναφορικά με την υπόθεση:  «Πριν από λίγο συνάντησα το θύμα αυτής της αποτρόπαιας πράξης, έναν άνθρωπο του μεροκάματου ο οποίος εργαζόταν όπως κάθε ημέρα και τώρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με πολλαπλά τραύματα. Είναι ενδεικτικό της αγριότητας της επίθεσης που δέχθηκε το γεγονός ότι οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να μην ακρωτηριαστεί περαιτέρω το σημείο που φέρει βαρύ τραύμα ο εντολέας μου. Αντί συγνώμης για την επικίνδυνη οδήγηση ο δράστης θέλησε να αποδείξει στο θύμα του ότι η κοινωνία δεν έχει φραγμούς και πλέον η αξία της ζωής εκμηδενίζεται. Ελπίζω και εύχομαι το θύμα να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στην οικογένεια του. Μας λυπεί και δημιουργεί έντονα ερωτηματικά η ποινική μεταχείριση του δράστη. Αυτό το μήνυμα στέλνει η δικαιοσύνη; Ακρωτηριάζεις έναν συνάνθρωπο και έπειτα συνεχίζεις τη ζωή σου ως αν να μη συνέβη το παραμικρό;»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το πολύ 10 μήνες με αναστολή και γεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχει ακρωτηριασμός μέλους με τη βαριά σκοπουμενη είναι κακούργημα........... 5χρ +

      Διαγραφή
  2. Βγάλαμε τον ένοχο, βάλαμε και την ποινή. Τϊ τα θέλουμε τα δικαστήρια, αφού έχουμε το FB;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.