Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπάλληλοι ΠΕ Πέλλας: Η κυβέρνηση οφείλει να ''επιστρέψει'' και στους εργαζόμενους κομμάτι της ανάπτυξηςΟι εργαζόμενοι στην ΠΕ Πέλλας πραγματοποίησαν την Πέμπτη συγκέντρωση στο Διοικητήριο στην Έδεσσα, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που διοργάνωσαν την ίδια μέρα όλοι οι εργαζόμενοι όλων των περιφερειών της χώρας, διεκδικώντας "κανονικές" αυξήσεις μισθών, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού κ.α. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Την Πέμπτη 9/2/2024 ενώσαμε τις φωνές μας, με αυτές όλων των συναδέλφων που εργάζονται στις Περιφέρειες της Ελλάδας. 
Διεκδικούμε "κανονικές" αυξήσεις μισθών, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, ελεγκτικό επίδομα (εξομοίωση με τους συναδέλφους των υπουργείων), κατάργηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης κλπ. 
Η κυβέρνηση οφείλει να "επιστρέψει" και στους εργαζόμενους κομμάτι της ανάπτυξης, εφόσον κηρύττει ότι υπάρχει ανάπτυξη.
Ο μήνας Φεβρουάριος είναι μήνας διεκδικήσεων για τους υπαλλήλους των Περιφερειών και ολοκληρώνεται με τη μεγάλη απεργία στις 28/2, μαύρη επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών που φωτογραφίζει ακριβώς αυτό το βαθύ κομματικό κράτος που δολοφονεί ψυχές και σώματα!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.