Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Αλλαγή Σκυτάλης'': Εμπράκτως δίπλα στους αγρότες!



Παρούσα το Σάββατο με διπλή ιδιότητα ως FOX ACCOUNTING και ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» ,μαζί εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού παλιά και νέα στην Agrotica!
Η Agrotica είναι ένα γεγονός θεσμός που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σ επαφή με αγρότες , συνεταιριστές , επιχειρηματίες σε πανελλαδικό επίπεδο ! 
´Έτσι είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να παραθέσουμε τους προβληματισμούς και τις ιδέες μας με αγρότες απ όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα θέσαμε ζητήματα συνεργασιών με  τον Αντιπρόεδρο ΕΑΣΗ και από χθες Πρόεδρο Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘΕΑΣ Μύρων Χιλετζάκη ! 
Παρακολουθήσαμε το φορολογικό σεμινάριο «Φορολογία Αγροτών Κίνητρα και Ευκαιρίες» με τους έγκριτους ομιλητές ορκωτό ελεγκτή λογιστή Κώστα Νιφορόπουλο και τον φοροτεχνικό Πρόεδρο ΣΕΕΛΦΟΚ Γιώργο Παπαδημητρίου ! Θέσαμε επι τάπητος τους προβληματισμούς μας, καταγράφηκαν οι προτάσεις μας και φύγαμε με γεμάτες αποσκευές άλλη μια φορά !!
Προερχόμενη από αμιγώς αγροτική οικογένεια και μη έχοντας αδερφό για κάποιους που επιμένουν να παραποιούν την ταυτότητα μου είμαι βαθύτατα ευαισθητοποιημένη και δηλώνουμε ως «Αλλαγή Σκυτάλης» εμπράκτως δίπλα στους αγρότες !!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.