Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαπίστευση προγραμμάτων Erasmus+ ΚΑ120 για το Ημερήσιο ΓΕΛ ΑξούΣας ενημερώνουμε ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το 
Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής αιτήσεων Διαπίστευσης της Ευρωπαϊκής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων έτους 2023, η αίτηση για τη σχολική μονάδα του Ημερήσιου ΓΕΛ Αξού έχει εγκριθεί. Στα επόμενα τρία έτη (2024-2027) θα ωφεληθεί το σύνολο των εκπαιδευτικών μας και περίπου 40 μαθητές μας από κινητικότητες προγραμμάτων Erasmus+. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο ΙΚΥ, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην κ. Στάικου Κρυσταλλία , (προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕ) καθώς και στην εκπαιδευτικό μας κ. Λαδά Μαλαματή, φιλόλογο, η οποία κοπίασε για το σκοπό αυτό.

Με εκτίμηση 
O Διευθυντής
του ΓΕΛ Αξού

Νικόλαος Στ. Ράπτης
Διπλωματούχος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
και Μηχανικός ΗΥ ΠΕ86
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.