27.3.24

Γιαννιτσά: Μέχρι τον Ιούλιο 2024 η ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών επέκτασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου


Η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων Enaon EDA ενημερώνει ότι συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση των εργασιών επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών.

Οι κάτοικοι που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Enaon EDA (Map – DEDA |) ή και να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer_support@ena-on.gr.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.)

Η Enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.
Οι προγραμματισμένες εργασίες επέκτασης του δικτύου αποτυπώνονται με πράσινο χρώμα στον χάρτη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

3 σχόλια:

  1. Συνεχείστε με συνέπεια το αναπτυξιακό έργο σας.
    Δυστυχώς η πλειοψηφία των κατοίκων δεν θα μπορέσει να ωφεληθεί, λόγω των υψηλών τιμών του υγροποιημένου αερίου το οποίο εισάγουμε, ενώ θα μπορούσαμε να παράγουμε.
    Παρόλαυτα είναι μια επένδυση σε υποδομές, η οποία δημιουργεί ΕΠΟΧΙΚΕΣ θέσεις ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ εργασίας, σε καταστήματα πώλησης ενέργειας με τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ και επιδότηση ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ για ένα εξάμηνο.
    Τί άλλο θέλετε ρε καραγκιόζηδες;
    Να μοιράζουμε και τα κέρδη δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκάψατε ολόκληρη την πόλη. Κάποιες περιοχές όμως δεν θα πάρουν. Λέει η εταιρία: «δεν συμφέρει»! Έκανε τέτοια συμφωνία ο δήμος; Δηλαδή σκάψτε όπου σας συμφέρει. «Τα ποιό φτωχά δρομάκια» ας κόψουν το λαιμό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι θα πάρουν μην αγχώνεστε.Το θέμα ειναι να πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.