Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε βυτία – Μετέφεραν 250.000 κιλά διαλύτη για νόθευση καυσίμων σε Ευζώνους και ΠάτραΣτον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για τη νόθευση καυσίμων.

Στην Πάτρα βρέθηκαν εννέα βυτία όπου από δείγμα το οποίο ελήφθη και μεταφέρθηκε στο Χημείο, διαπιστώθηκε όντως ότι ήταν επικίνδυνοι διαλύτες για τη νόθευση καυσίμων. Η ποσότητα ήταν 229.000 κιλά διαλυτών, με τους διαφυγόντες φόρους και τέλη να εκτιμώνται στις 300.000 ευρώ.

Στο τελωνείο των Ευζώνων βρέθηκε ένα επίσης βυτίο με βουλγαρικές πινακίδες, το οποίο μετέφερε 23.000 κιλά διαλύτη, και ο οποίος επίσης χρησιμοποιούταν για τη νόθευση βενζίνης.

Μάλιστα, η εταιρεία, η οποία θα παραλάμβανε και το συγκεκριμένο βυτίο, δεν διέθετε πραγματικές εγκαταστάσεις στο χώρο όπου είχε αναγραφεί και μάλιστα ο τόπος παράδοσης του εμπορεύματος σχετίζονταν με προηγούμενη περίπτωση λαθρεμπορίου.

Στην περίπτωση οι αναλογούντες δασμοί αλλά και φόροι υπολογίζονται περίπου σε 30.000 ευρώ, ενώ ο τράκτορας, το βυτίο αλλά και το προϊόν κατασχέθηκαν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.