Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών«Γυναίκα…εσύ»
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού
Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Ο Δήμος Πέλλας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου μια ξεχωριστή εκδήλωση - αφιέρωμα στη Γυναίκα με τίτλο «Γυναίκα…εσύ» στην βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών στις 6.30μμ.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Γυναίκα και έχοντας σε εξέλιξη μια πραγματικότητα γεμάτη βία για το γυναικείο φύλο, η εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση και τους στόχους κάθε γυναίκας. Μητέρας, συντρόφου, κόρης, αδελφής και φίλης.

«Γυναίκα…εσύ» έχεις τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον αγώνα αλλαγής σε νοοτροπίες και απόψεις. Οι ομιλήτριες και ο ομιλητής του πάνελ, μιλούν για όλα όσα πρέπει. Για τα δύσκολα και για τα καλύτερα σε έναν ομορφότερο και ασφαλέστερο κόσμο...

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
Παυλίδου Ευτυχία Υπαστυνόμος - Προϊσταμένη Γραφείου ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας
Νανούδη Άννα - Ψυχολόγος
Μερεμητσάκη Ευφροσύνη - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού δήμου Πέλλας
Τσαμαρδός Νίκος – μπαμπάς νέα γενιάς
Συντονίζει η ΆνναΜαρία Σαββίδου – Δημοσιογράφος

Μια σημαντική εκδήλωση για την Γυναίκα με αναφορές σε σημαντικά στοιχεία περιστατικών βίας στο νομό μας, με κατευθυντήριες γραμμές βοήθειας και στήριξης, χαρακτηριστικά θύτη και θύματος, αλλά και αισιόδοξη περιγραφή μιας νέας γυναίκας, μητέρας, εργαζόμενης και πολιτικού και ενός άντρα - πατέρα και συζύγου της νέας γενιάς που δείχνει πως τα πράγματα αλλάζουν...

Με αισιόδοξο επίλογο...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.