Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Αλμωπίας - Λογοδοσία


Tην Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 7.00μ.μ.(19.00’) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, Δήμου Αλμωπίας»

Ακολουθεί ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής.  
Όπως ανακοινώθηκε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος (ως ένα θέμα ο καθένας). Τα θέματα θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από την συνεδρίαση (άρθρο 67Α παρ.2 του Ν.3852/2010 όπως προστέθηκε από το άρθρο 7 του ν.5056/2023).

Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση. Από τα θέματα της κλήρωσης, μέχρι τρία (3) θέματα πρέπει να αποτελούν πρόταση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Επιπλέον των ανωτέρω δέκα (10) θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων.

Καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν θέματα προς συζήτηση στην ειδική αυτή συνεδρίαση να τα υποβάλλουν στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου εγγράφως μέχρι την 04η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00΄, για να γίνουν αποδεκτά και να συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.