Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παναγιώτη Φουντούλη



Σε ηλικία 78 ετών "έφυγε' χθες από τη ζωή ο Παναγιώτης Φουντούλης, η "ψυχή" της ύδρευσης των Γιαννιτσών καθώς ήταν από την αρχή της λειτουργίας της ΔΕΥΑ στην "πρώτη γραμμή" και γνώριζε το δίκτυο της πόλης όσο κανένας άλλος. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης ήταν η αιτία που το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης των Γιαννιτσών το 1990 έγινε με αυτεπιστασία και δεν δόθηκε σε εργολάβο, γιατί στην κυριολεξία "το πήρε πάνω του".
Σπουδαίος άνθρωπος με έντονο χιούμορ και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον Στάθη Καστερίδη ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

"Αγωνιστής, αληθινός φίλος και σημαντικός άνθρωπος. Ο Παναγιώτης Φουντούλης μας αποχαιρέτησε σήμερα. Μετά από μια πορεία ζωής με εντιμότητα και εργατικότητα. Πάντα στην πρώτη γραμμή ως εργάτης στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης με αγάπη για το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΥΑ και το δημόσιο αγαθό που λέγεται νερό. Ήξερε το αντικείμενο δουλειάς του όσο κανείς άλλος. Μαζί και στην πορεία της αυτοδιοίκησης. Φίλε και συνοδοιπόρε Παναγιώτη καλό σου ταξίδι. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και στους δικούς σου ανθρώπους."

Η κηδεία του Παναγιώτη Φουντούλη θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 3.30 μ.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Πατέρα μου σε βρήκε αυτή η ατιμη αρρώστια αλλά παλεψες όπως παλεψες σε όλη σου την ζωή για να μας μεγαλώσεις εμένα και τον Βασίλη.Σε αγαπήσαμε πατέρα μου όπως σε αγάπησε και η μαμα.πιστευω σε αγάπησε και ο κοσμος γιατί ησουν αληθινος και πάνω από όλα άνθρωπος.θα μας λειψεις μπαμπα μου.Ηδη μας λείπεις.καλο παραδεισο μπαμπα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θερμά συλλυπητήρια. Ο πατέρας σας ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Καλό παράδεισο να έχει...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα.τον αγαπούσε όλος ο κόσμος όπως του έλεγαν αλλά λίγοι ήρθαν να τον αποχαιρετησουν....δεν πειράζει μπαμπα μου.εσυ έκανες σε όλη σου την ζωή αυτό που έπρεπε.να αγάπη όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί σε αγαπούσαν μπαμπα μου αλλά λίγοι ήρθαν να σε αποχαιρετησουν.εσυ να είσαι καλά μπαμπα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαμπα μου μας λείπεις.οσο περνάει ο καιρός γινεται κ χειρότερα.που εισαι μπαμπα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.