Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απατεώνας την ''πάτησε'' και έγινε ρεζίλι στον αέρα του ''Ράδιο Θεσσαλονίκη''



Απατεώνας πήρε σήμερα τηλέφωνο στο στούντιο του Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Θεοδώρα Καρακιουλάχ της συστήθηκε ως δήθεν γιατρός, ανέφερε πως το “δήθεν” παιδί της έχει χτυπήσει σοβαρά στο πόδι και πρέπει δήθεν να χειρουργηθεί στο Παπανικολάου. Όμως η δημοσιογράφος δεν έχει παιδί, οπότε ήταν εύκολο να καταλάβει ότι πρόκειται για απάτη και κατέγραψε τη συνομιλία.
Μάλιστα ζήτησε 35.000 ευρώ. Η Θεοδώρα Καρακιουλάχ με τις επίμονες ερωτήσεις της τον ανάγκασε να της κλείσει το τηλέφωνο!
Ο διάλογος πάντως (ακούστε τον παρακάτω) ήταν... απολαυστικός. Η δημοσιογράφος «βομβάρδισε» με ερωτήσεις τον απατεώνα, προσποιούμενη ότι πείστηκε από τα λεγόμενά του, μέχρι που μετά από αρκετά λεπτά τον εξάντλησε και τον νευρίασε, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο. 
Σε κάθε περίπτωση -το έχουμε αναφέρει πολλές φορές- χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μόνο ρεζίλι δεν έγινε ο βουλγαρος έχει κάνει εκατοντάδες μπορεί και χιλιάδες τηλεφωνικές απάτες δείτε στο ιντερνετ τα βιντεο τους έχουν πιάσει δεκάδες φορές και αυτός είναι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ατιμωρησία μας έφτασε σ αυτά τα χάλια... όταν ο άλλος ξέρει πως σε λίγο πάλι θα είναι έξω και θα είναι ελεύθερος να ξανακάνει τα ίδια... γιατί να μην το κάνει... όταν ένα μεγάλο κρατικό σύστημα δέχεται να γίνεται περίγελος όλων αυτών των απατεώνων... καλά μας κάνουν... τώρα αν πάλι αυτοί οι απατεώνες μπορούν να χρηματίζουν κάποιους και να βρίσκονται πάλι έξω... και πάλι καλά μας κάνουν... εμείς τους ψηφίσαμε νάναι στην Βουλή και να ψηφίζουν ανάλογους νόμους κατά το πώς τους ταιριάζει και τους βολεύει...λύπη... οργή μα και φόβο για τον πάτο που φτάσαμε... ψάχνω να δω το μέλλον αυτής της χώρας... της χώρας μου... μα δεν βλέπω τίποτε... κανένα φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.