Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συνάντηση του Δημάρχου Πέλλας Στ. Φουντουκίδη με κλιμάκιο της ΓΣΕΕ (φωτο)Σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη και της Αντιδημάρχου Γιαννιτσών Εύης Θεοδωρίδου με κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της Νίκο Φωτόπουλο, συνοδευόμενο μεταξύ άλλων και από την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών Θεανώ Ζουρνατζίδου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας για τη Γενική Απεργία της 17ης  Απριλίου. 
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα όπως η αναγκαιότητα αύξησης των μισθών, η μείωση του ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, η στήριξη των εισοδημάτων και η ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, ως αντίμετρα κατά της ακρίβειας. Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με τα συνδικάτα, στο πλαίσιο εκπόνησης μελετών και της επεξεργασίας προτάσεων και αναπτυξιακών σχεδίων για την αναβάθμιση του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής και τη δημιουργία νέων, ποιοτικών και εξειδικευμένων θέσεων εργασίας. 
Ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης τόνισε ότι τόσο η προσωπική του άποψη, όσο και η φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη με κάθε τρόπο του απλού πολίτη και εργαζόμενου και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, με μία σειρά πρωτοβουλιών που σχεδιάζει στα πλαίσια την κοινωνικής πολιτικής. 
Το ψήφισμα της ΓΣΕΕ, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος, θα τεθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση από το σώμα.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.