Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στην περιφερειακή οδό


Κλειστή θα παραμείνει αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου από τις 11 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης 21ης Μαρτίου η περιφερειακή οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον ανισόπεδο κόμβο Νεάπολης (κ6) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας (Κ8).  

 Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος του Α/Κ Νεάπολης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στο ύψος του Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς Νεάπολη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό και δια μέσω του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) θα επανέρχεται στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης με ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική εσωτερική  περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 - Κ8 Α/Κ Τούμπας - Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς Τούμπα - Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Η τροχαία Θεσσαλονίκης παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.