Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση Παπασταύρου και Μπρατάκος μετά το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη



Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.
Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για τη συνάντηση που είχαν οι δύο υπουργοί με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη: μια συνάντηση που έσπευσε να διαψεύσει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, την οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

Η ανακοίνωση
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:
«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».
Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη σημείωναν ότι η "συμμετοχή τους σε μία κοινωνική εκδήλωση έδωσε το λάθος μήνυμα".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. κουλη αν τα @@ και βάλεις με τον μαρινακη εγω σαν ΠΑΣΟΚ θα σε ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως στεναχωρήθηκα Δεν θα φάω αρνί το Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν μπορεί να σηκώσει τά βάρη σπίτι τού μπράβο Κυριάκο δώστε τούς να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι παιχνίδι ή διακυβέρνηση τής χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν στην πατρίδα μας δεν είχαμε τους κλόουν για αντιπολιτευση τώρα η κυβέρνηση θα είχε καταποντιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια γιατί έδιωξε δύο πρωτοκλασάτους συνεργάτες; Άρα ανίκανος ακόμη και σ αυτό; Διαπλοκή; Δυστύχημα μεγατόνων οι πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε μέλι έχει αυτός ο Βάγγος και τους μαζεύει ολους στο σπίτι του? Κούλη άσχημα μαντάτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε αρχίζω και τον συμπαθώ από την ώρα που τα έβαλε με τον χοντρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι περισσότερες εφημερίδες και κανάλια δεν λένε λεπτομέρειες για τα όσα μπορεί να έγιναν με τον κ. Μαρινάκη.Σκοτάδι και μισόλογα. Ο απλός λαός συνεχίζει να ζει στο παραμύθι για όλα όσα φταίει ο Σύριζα.Έτσι βολεύει στους μεγάλους.Και στον Τάσο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.