Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Γιορτάζουμε το θρίαμβο και τη στερέωση της Ορθόδοξης Πίστης μας



Με ιερή κατάνυξη τιμάμε και φέτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ως την ημέρα της αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων της Εκκλησίας μας.
Γιορτάζουμε το θρίαμβο και τη στερέωση της Ορθόδοξης Πίστης μας, ως πηγή διδαγμάτων και μακραίωνης κοινής πορείας του κλήρου και του λαού μας.
Μιας πορείας που σφυρηλάτησε παραδόσεις και αξίες ακατάλυτες στο χρόνο, για την Πατρίδα, την Οικογένεια και τη Ζωή μας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο Βασιλειάδης και όσοι ψήφισαν το νομοσχέδιο περί ομοφυλοφιλίας και τεκνοθεσιάς υπό αυτών δεν έχουν καμία θέση στην Εκκλησία εφόσον δεν δείχνουν έμπρακτη ΜΕΤΑΝΟΙΑ στο τερατούργημα που ψήφισαν με το να ανακαλέσουν το ψήφισμα που διέπραξαν.
    Απορώ όμως με το ιερατείο που από ότι φαίνεται δεν φοβείται - σέβεται τον Τριαδικό Θεό μας όσο φοβούνται την κρατική εξουσία.
    Δόξα τον Τριαδικό Θεό κ. Καρασμάνη για το αυτονόητο που ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ποιος εισαι που θα κρινεις ποιος εχει θεση μεσα στον οίκο του Θεού;;; Πας καλά στα μυαλά σου;;; Μάθε πρωτα εσυ καλά τι λεει η Ορθοδοξία και μετά μίλα, αντε γιατί είστε χειρότεροι εσείς οι ψεκασμενοι χριαστιανοταλιμπάν από τους ομοφυλόφιλους οι οποίοι ετσι κι αλλιώς δεν το παίζουν χριστιανοί σαν εσάς!

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι ο πρώτος ανώνυμος αλλά βασικά το ποιος μπαίνει στην Εκκλησία το ορίζουν οι από τους αγίους θεσπισμένοι θέοπνευστοι κανόνες της Εκκλησίας. Αν δεν συμφωνεί κάποιος ή αν δεν του αρέσουμε να μας κάνει τη χάρη και σε εμάς και στον εαυτό του. Οι κανόνες είναι σαφείς πάντως. Οπότε μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις. Η δε μεγαλύτερη ειρωνία είναι ότι μιλάνε για Ορθοδοξία αυτοί που απαγόρευσαν εκκλησιασμό, προσκύνηση εικόνων και τόσα άλλα και σήμερα τιμητές των εικόνων. Και οι ιερείς μας σκέτη απογοήτευση, σε εμάς πύρινα κηρύγματα και στους πολιτικούς γατάκια.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειμαι ο 2ος ανωνυμος αλλα μια και οι πολιτικοι σε απογοητευσαν οι ιερείς μας σε απογοητευσαν μαλλον ηρθε η ωρα να φτιάξεις ενα δικό σου κρατος με εσενα μοναρχη και μια δικια σου εκκλησια με εσενα εκπροσωπο του Θεου για να μην εχεις αλλες τετοιες απογοητευσεις στο κατω κατω κριμα εισαι τοσο εξυπνος να πηγαινεις χαμενος με ολους αυτους Ααααα και που εισαι ΔΕΝ θα στην κανουμε την χαρη

      Διαγραφή
  2. καλά που μας είπες τι γιορτάζουμε , γιατί δεν το γνωρίζαμε.
    Ποιοι κλείνανε τους ναούς και στερούσαν από τους χριστιανούς να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα , μήπως θυμάσαι;
    Ξέχασα ο κοροϊδοϊός παραμόνευε μέσα σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε αυτούς που τιμάνε την θρησκεία μας και τους νόμους της ,μπράβο σε όλους πολιτικούς παπάδες απλό λαό που πάνε κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν να τα πάρουν όλα από εμάς πίστη πατρίδα οικογένεια,ξυπνάτε μωρέ και μην τρωγεστε μεταξύ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.