Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ριζό Σκύδρας: Τις έδεσαν και πήραν το αυτοκίνητο και κοσμήματα



Στιγμές βγαλμένες από ταινία θρίλερ έζησαν δύο γυναίκες ξημερώματα της Παρασκευής στο Ριζό Σκύδρας. 
Συγκεκριμένα πέντε άτομα που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, εισέβαλαν σε οικία όπου διέμενε μια γυναίκα και εκείνη την ημέρα φιλοξενούσε μια φίλη της, τις έδεσαν και πήραν κοσμήματα , διάφορα προσωπικά αντικείμενα και το αυτοκίνητο της παθούσας που ήταν παρκαρισμένο έξω από την οικία και τράπηκαν σε φυγή.
Τους δράστες και το αυτοκίνητο αναζητούν οι αρχές.  

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση Αντώνης Ξυλουργίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η βία και η ανομία ξεπερνά κάθε όριο με διαστάσεις που σοκάρουν την τοπική μας κοινωνία.Καλούμε όποιον γνωρίζει ή είδε τους 5 αγνώστους που εισέβαλαν σε κατοικία του Ριζού Σκύδρας ξημερώματα Παρασκευής 22-03 μετά τις 3 τα ξημερώματα, ληστεύοντας και ακινητοποιώντας δύο γυναίκες με ιδιαίτερη αγριότητα, να απευθυνθεί στις αρχές για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι θρασύτατοι δράστες. Μεταξύ άλλων έχει κλαπεί και το υπό στοιχεία ΥΤΝ 6748 ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας MINI COUPER COUNTRYMAN το οποίο αναζητείται.»

Το αυτοκίνητο που εκλάπη:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.