Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη της Έλενας Σώκου, συντονίστριας του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Β. Ελλάδα, στον Δήμαρχο Αλμωπίας



Επίσκεψη γνωριμίας αλλά και εργασίας πραγματοποίησε σήμερα (Τετάρτη) το πρωί στο Δήμο Αλμωπίας η συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, στην οποία επιφύλαξε θερμή υποδοχή ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου. 

Η κα Σώκου, αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο για την εκλογή του, άκουσε και κατέγραψε τα ζητήματα που τέθηκαν στην σύσκεψη που έγινε για θέματα του Δήμου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο για την προώθησή τους προς την Κυβέρνηση ώστε να δρομολογηθούν λύσεις. Όπως ανέφερε ''ερχόμαστε εδώ με σκοπό να εργαστούμε για σας, οπότε να θεωρείτε ότι έχετε έναν ακόμη υπάλληλο στο γραφείο του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο το δικό μου, έτσι όπως με έχει ορίσει ο ίδιος, για να να είμαι χρήσιμη για σας και τους κατοίκους σας''.

Ο Νίκος Παρούτογλου καλωσόρισε την συντονίστρια και χαιρέτισε την πρωτοβουλία της, ζητώντας να ενημερωθεί για τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβερνητικού προγράμματος, στέλνοντας παράλληλα τους χαιρετισμούς του στον Πρωθυπουργό. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ανέστης Δοβλέτης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηδημητριάδης και Πέτρος Τσαρκνιάς, o αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Παύλος Δερμεντζόγλου, ο συνεργάτης του ΥφΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη - Νίκος Θωμαϊδης, η πολιτευτής Μαρία Σαραλιώτου κ.α


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Nick σε παραδέχομαι όπου γάμος και χαρά πρώτη η Βασίλω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες δες εδώ τι γίνεται ο κόσμος καίγεται και αυτοί χτενίζονται. Αυτή η κυρία που ήρθε τι ήρθε να κάνει;; Να βγουν φωτοοο;;; Έχουμε τόσα προβλήματα εδώ…. Και ο υφυπουργός βόλτες κάνει στα καρναβάλια μαζί με τον Nick.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θέλατε πολύ όλοι εσείς να έχετε την θέση του Nick έμμισθοι αλλά δεν μπορείτε γατακιααααα… Για αυτό τουμπεκί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παίρνεις κάτω από ευρώ το σχόλιο είσαι κορόιδο.

      Διαγραφή
  4. χαμηλό επίπεδο γενικά,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η κυρία, πήγε σε όλους τους δημάρχους, και τι έγινε;αν κάνει όλα όσα της ζητούν, γράψε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθιμοτυπικές επισκέψεις κάνει και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο άσε της φωτογραφίες καί τής παπαριές. Τά λεφτά μας θέλουμε όλο δικαιολογίες καί ψέματα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Νίκ από ότι έχω αντιληφθεί πρέπει να είναι ο Γκόρτσος της ΝΔ στην περιοχή μας. Πρέπει να περάσεις από αυτόν για να κάνεις καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.