Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απορρίφθηκε η ένσταση των Απ. Φάκκα και Ρ. Αντωνίου - Καμία αλλαγή στις έδρες της Π.Ε. Πέλλας



Επίσημο τέλος δόθηκε χθες, Τετάρτη 19 Μαρτίου, από το Εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης, στην διαδικασία της ένστασης περιφερειακών συμβούλων και υποψηφίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από Πέλλα και Σέρρες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, με κοινή ένστασή τους οι δύο πρώτοι επιλαχόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας, δηλαδή από την παράταξη "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα, από τους δύο νομούς Πέλλας και Σερρών, Φάκκας Απόστολος, Αντωνίου Ράνια (ΠΕ Πέλλας), Καριπίδης Δημήτρης και Μαλλιαράς Αθανάσιος (Π.Ε. Σερρών), ζητούσαν να κριθεί αντισυνταγματική η κατανομή των εδρών.
Το Εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε χθες και απέρριψε την κοινή ένσταση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, πράγμα που σημαίνει ότι οι έδρες στους δύο νομούς παραμένουν ως έχουν.
Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική ένσταση αρχικά ήταν να εκδικαστεί στις 31 Ιανουαρίου και πήρε αναβολή για τις 20 Φεβρουαρίου. Η απόφαση δεν καθαρογράφηκε ακόμη και αναμένεται το επίσημο αιτιολογικό σκεπτικό της. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.