Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις των Αποστράτων Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Έδεσσας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας (φωτο)Ο Πρόεδρος και μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Σ.Α.) Ν. Πέλλας πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, επίσκεψη εργασίας στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό, στην Πολιτική Προστασία, καθώς και θέματα που αφορούν στον Σύνδεσμο. Στο τέλος της συνάντησης, από τον Πρόεδρο του Σ.Α.Σ.Α., κ. Γιάννη Κατσικά, απονεμήθηκε στον Δήμαρχο τιμητική πλακέτα για την εκλογή του. 

Ακολούθησε επίσκεψη στον Αστυνομικό Διευθυντή την Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Ταξίαρχο κ. Πέτρο Περδικάτση, στον οποίο εκφράστηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των αποστράτων για την προαγωγή του και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην κοινωνία της Πέλλας, στον Σύνδεσμο και στην Ελληνική Αστυνομία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.