Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Έδεσσας συγχαίρει τους μαθητές /ριες για τις διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής STEM 2024Ο Δήμος Έδεσσας συγχαίρει τους μαθητές / τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής STEM 2024 και εύχεται επιτυχία στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα.

Είμαστε υπερήφανοι για σας, στεκόμαστε δίπλα σας… συνεχίστε!!! Το μέλλον σας ανήκει…

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στη Θεσ/νίκη πραγματοποιήθηκε ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής STEM 2024, όπου συμμετείχαν μαθητές/τριες από το Δ.Σ. Ριζαρίου και το 2ο και 4ο Δ.Σ. Έδεσσας μαζί με την προπονήτριά τους Συλλέκτη Ευαγγελία δ/ντρια τού Δ.Σ. Ριζαρίου.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν: «Μεσόγειος Πηγή Ζωής και Πολιτισμού». Όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες, που διαγωνίστηκαν, διακρίθηκαν και θα συμμετέχουν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2024 στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα: Η ομάδα «Robot Girls» από το Δ.Σ Ριζαρίου και το 4ο Δ.Σ. Έδεσσας συμμετείχε στην «Ανοιχτή κατηγορία Δημοτικό Γ΄- ΣΤ΄» παρουσιάζοντας ένα αυτόνομο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, ενώ στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2x2» συμμετείχαν τέσσερεις ομάδες, οι «Winner Robot», «RoboStars» και «Robot popular Stars» από το Δ.Σ. Ριζαρίου και η «Strong Robot» από το 2ο Δ.Σ Έδεσσας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ποια ρομποτική ? παρέλαση θέλει ο άλλος εν δυο ενα δυο....σαν τους γραφικους που χαίρονται να καταπιέζουν τους μαθητες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.